Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20

Met z'n zessen in bed

De toekomst van liefde – van polyamorie tot relatiepillen en robots om verliefd op te worden

Paperback NL 9789463811057
Nog niet verschenen, verwacht op 25‑01‑2022
20,99

Samenvatting

Liefde is een van de belangrijkste en indringendste ervaringen in ons leven. We begaan er misdaden voor en breken er harten om, ze laat ons zingen van geluk en huilen van verdriet. Ons kunnen verbinden met anderen is dé essentie van mens-zijn: zonder verbinding groeien we niet, leren we niet, floreren we niet, sterven we uit. Maar de liefde is momenteel razendsnel aan het veranderen. Er worden medicijnen uitgevonden die je verliefd kunnen maken of houden, er bestaan robots om seks mee te hebben en er wordt gestreden voor wetten om met meer dan twee mensen te mogen trouwen. Tegelijkertijd is er een groeiende groep mensen die bewust alleen blijft: de sologamisten.
Antropoloog van de toekomst Roanne van Voorst onderzoekt de toekomst van liefde, verliefdheid, genegenheid. Via filosofische literatuur, interviews met futuristen, ervaringsdeskundigen, uitvinders maar vooral: aan de hand van eigen, antropologisch onderzoek.
Met z'n zessen in bed is een fascinerende en zinnenprikkelende vooruitblik op de toekomst. Voor iedereen die nieuwsgierig is naar de toekomst van dat wat ons mens maakt.

Specificaties

ISBN13:9789463811057
Taal:NL
Bindwijze:paperback
Aantal pagina's:352
Uitgever:Podium
Verschijningsdatum:25-1-2022

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        Met z'n zessen in bed