Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20
,

Tattoogids Vlaanderen

De allerbeste artiesten, stijlen en ontwerpen

Gebonden NL 2022 9789463934305
Op werkdagen voor 23:00 uur besteld, volgende dag in huis

Samenvatting

Deze eerste Belgische tattoogids is een uniek werk dat iedere tattooliefhebber bij de hand neemt om niet verdwalen in het toch wel bijzondere wereldje. Het boek zorgt ervoor dat je de tattoo krijgt die je écht wilt. Het is een standaardwerk, voor de diehard liefhebber en leek.
Tattoos laten niemand onverschillig. Of je nu voor of tegen bent, je eerste overweegt of je voorlaatste net hebt laten zetten. Als persoonlijke expressie van grote of kleine verhalen of puur decoratief, wie er heeft, die heeft ze met een reden. Over de redenen waarom je wel of niet een tattoo laat zetten, vertellen de auteurs niet. Wel geven ze duidelijke info over het proces, van idee tot uitvoering, een hoop ‘things to consider’ en vooral een ruime selectie aan Belgische topartiesten.
Je krijgt een inkijk in de persoon van de artiest, zijn of haar werkplek, hun visie op het vak. Zo kies je de stijl en de artist die matchen met jouw idee of concept.
Dagmar Verfaillie, tattooartiest bij Arthouse The Liner Roeselare, en Brecht Vande Walle, tattoominnend copywriter, leggen je in dit boek van naald tot naald uit hoe je ervoor zorgt dat je tattoo een blijvend meesterstuk wordt. Van tiny tattoo tot body suit.

Specificaties

ISBN13:9789463934305
Taal:NL
Bindwijze:gebonden
Aantal pagina's:208
Uitgever:Borgerhoff & Lamberigts
Verschijningsdatum:28-3-2022

Lezersrecensies

Wees de eerste die een lezersrecensie schrijft!

Geef uw waardering

Zeer goed Goed Voldoende Matig Slecht

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        Tattoogids Vlaanderen