Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20

Wees onverbiddelijk jezelf

En ga het leven aan!

Paperback NL 2021 9789464065350
Verwachte levertijd ongeveer 2 werkdagen

Samenvatting

Wil je weten wie je in de kern bent, wat je echt wilt en wat ervoor nodig is om bewuste en hartgedragen keuzes te maken? Evelien van Es beschrijft in Wees onverbiddelijk jezelf op een openhartige manier waar het in het leven echt om gaat. Ze deelt ervaringen en inzichten die toepasbaar zijn in het dagelijks leven. Ze zet met oefeningen aan tot zelfreflectie, zodanig dat je jezelf ziet en ontdekt wat jouw authentieke zijnskracht is. Van daaruit creëer je helderheid over jouw bijdrage aan de wereld.

Allereerst word je meegenomen in diverse reflecties over onverbiddelijk jezelf zijn, vervolgens maak je je los van belemmeringen, leer je met mildheid naar jezelf kijken om jezelf beter te leren kennen. Daarna groei je verder, leer je jouw ruimte innemen en kun je ontdekken wat jouw bijdrage aan het grotere geheel is. Tot slot veranker je je inzichten in je persoonlijke manifest.

Evelien van Es (1971) werkt als internationaal spreker, sparringpartner en businesscoach voor ondernemers en professionals, met een specialisme in midlife. Zij heeft een corporate-achtergrond op het gebied van verandermanagement en management development en is sinds 2006 ondernemer.

Specificaties

ISBN13:9789464065350
Taal:NL
Bindwijze:paperback
Aantal pagina's:224
Uitgever:Signature4Success Publishing
Verschijningsdatum:2-3-2021
Hoofdrubriek:Psychologie

Lezersrecensies

5.0 van de 5
1 stem
0
0
0
0
0

Geef uw waardering

Zeer goed Goed Voldoende Matig Slecht

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        Wees onverbiddelijk jezelf