Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20
,

Mirror Me

Spiegel jezelf door de ogen van een ander

Spel (h) Nederlands 2009 9789490081010
Verwachte levertijd ongeveer 4 werkdagen

Samenvatting

Het gezelschapsspel 'Mirror Me' biedt een ongedwongen en speelse manier om met verschillende mensen om u heen in gesprek te zijn over hoe zij u zien en hoe u hen ziet.

In 'Mirror Me' komen vragen aan bod als 'Wie gaat het best gekleed?' of 'Van wie droomt u wel eens?'. Alle spelers bedenken op wie van de anderen ze deze vragen het meest toepasselijk vinden. U zult merken soms te hopen dat uw vrienden u in gedachten hebben. Bij andere vragen kunt u denken dat ze toch echt niet voor u zouden kiezen.

Als alle spelers vertrouwelijk op iemand hebben gestemd, speelt u open kaart over hoe u denkt dat u uit de stemming zult komen. Hoe groot is uw verbazing als uw vrienden u niet het best gekleed vinden noch van u dromen? Bij een andere vraag kan weer blijken dat ze u weer wel creatief of intrigerend vinden.

In 'Mirror Me' gaat het er dus niet om wat echt waar is over u, maar om het beeld dat in de groep van u en anderen bestaat. Hoe u uit de stemming komt hangt af van met wie u het speelt, maar altijd raakt u spelenderwijs in gesprek met elkaar en ontstaat er een sfeer waarin u meer en meer van uzelf durft te laten zien.

Specificaties

ISBN13:9789490081010
Taal:Nederlands
Bindwijze:spel (H)
Aantal pagina's:4
Uitgever:F&F Games
Druk:1
ISSN:

Expertrecensies (2)

Mirror Me
Ilja Jacobs | 21 januari 2010
Oudejaarsavond 2009. Rond 21.30 had ik een goed gesprek met een aantal van mijn vrienden. Het was op gang gebracht door het spel 'Mirror Me'. Volgens de ontwerpers van F&F games: 'een verrassend relatiespel voor vrienden, familie en collega's'. Nadat we de omschrijving toch maar goed doorgenomen hebben om te snappen hoe het spel werkt, (direct beginnen gaat niet goed ontdekten wij) zijn we door de zogenaamde 'ja-nee vragen' in een goed gesprek beland. Het is een leuk spel dat doet wat het belooft (een goed gesprek veroorzaken) en de vragen kun je ook in je vriendenkring, familie of werk buiten het spel om goed gebruiken!
Lees verder
Mirror Me
Maria Genova | 9 december 2009
'Mirror Me' van Florian Bekkers en Ferdinand Harmsen afficheert zich als een verrassend relatiespel voor vrienden, familie en collega's. Eerlijk gezegd kon ik me dat niet voorstellen toen ik de doos opende. Grappig dat dit juist een van de dingen is dat je via dit spel leert: om je niet zomaar door je vooroordelen te laten leiden, omdat mensen en dingen vaak heel anders zijn dan ze op het eerste gezicht lijken. Ik heb vervolgens het spel een eerlijke kans gegeven en samen met mijn man en schoonouders getest. Ik moet zeggen dat we zelden zo veel gelachen hebben om elkaars meningen. Ook al heb ik het spel nog niet met collega's gespeeld, ik denk dat het best leuk en leerzaam is om het een keer na werktijd te spelen of als onderdeel van een personeelsfeestje.
Lees verder

Lezersrecensies

Wees de eerste die een lezersrecensie schrijft!

Over Florian Bekkers

Florian Bekkers heeft jarenlange ervaring met de aanpak van maatschappelijke projecten, programma’s en strategische opgaven als leidinggevende bij diverse overheidsorganisaties en als adviseur/partner van Vide Advies. In dit boek verbindt hij een schat aan praktijkervaring aan de meest recente inzichten op het gebied van effectief project- en programmamanagement.

Andere boeken door Florian Bekkers

Over Ferdinand Harmsen

Ferdinand Harmsen is CEO van een internet start-up en mede-oprichter van het open reisgidsenproject WritingTravellers.

Andere boeken door Ferdinand Harmsen

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        Mirror Me