Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20

Carta a Dios

y otros cuentos latinoamericanos

Paperback NL 2021 9789491032578
Niet leverbaar.

Samenvatting

Carta a Dios y otros cuentos latinoamericanos bevat zeven aansprekende verhalen van grootmeesters uit de Latijnsamerikaanse literatuur zoals Gabriel García Márquez en Mario Benedetti. Met woordverklaring, verwerkingsoefeningen en vertaling. De antwoorden bij de oefeningen zijn achter in het boek opgenomen.

Carta a Dios y otros cuentos latinoamericanos is bedoeld voor gevorderde studenten Spaans. Het boek bestaat uit zeven hoofdstukken, die de titel dragen van het verhaal waarmee ze beginnen. Dit verhaal kan men beluisteren via de website onder aan de pagina. Wij adviseren eerst te luisteren zonder naar de tekst te kijken en pas bij de tweede keer de tekst erbij te pakken.
Behalve via een website, zoals www. albalearning.com, is het verhaal soms te beluisteren via Youtube of een speciaal audiokanaal, zoals www.soundcloud.com. Van sommige verhalen zijn de prachtigste video-animaties gemaakt. Het is even zoeken, maar de aanhouder wint.
In de marge van elk verhaal treft men een korte woordverklaring aan. Deze dient er alleen toe de lezer in het spoor van het verhaal te houden.
Na de verhaaltekst volgen begripsvragen en verwerkingsoefeningen, die zoveel mogelijk binnen de context van het verhaal blijven, wat helpt bij het onthouden van de woordenschat.
Ook is er bij elk verhaal een korte biografie van de auteur toegevoegd en bij sommige verhalen een achtergrondtekst, zoals bij het aangrijpende verhaal van Juan Rulfo.
Elk hoofdstuk wordt afgesloten met de vertaling van het verhaal.
De antwoorden op de oefeningen staan achteraan in het boek. Dit betekent dat het boek niet alleen in klassikaal verband, maar ook als zelfstudieboek gebruikt kan worden.

Specificaties

ISBN13:9789491032578
Taal:NL
Bindwijze:paperback
Aantal pagina's:84
Uitgever:Shinz
Verschijningsdatum:12-10-2021

Lezersrecensies

Wees de eerste die een lezersrecensie schrijft!

Geef uw waardering

Zeer goed Goed Voldoende Matig Slecht

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        Carta a Dios