Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20

Het Licht op ons pad

Paperback NL 2012 9789491042225
Op werkdagen voor 23:00 uur besteld, volgende dag in huis

Samenvatting

Waar vind je verantwoord materiaal voor geloofsvorming met kinderen anders dan eerste Communie- en Vormselvoorbereiding? Deze vraag projecten bestaan er voldoende, maar Deze gloednieuwe methode voor doorlopende catechese voor jeugd en jongeren is een initiatief van het bisdom Roermond. Hij komt via Adveniat beschikbaar voor heel Nederland en Vlaanderen.
De methode is bedoeld voor gebruik in de parochie, maar is ook bruikbaar in het onderwijs. De opzet is bijbels, speels en gebruiksvriendelijk voor begeleiders én ouders. Want gelovig word je niet zomaar, daar is een ondersteunende omgeving voor nodig.
De methode zal zich in drie jaar ontvouwen. Per jaar verschijnt een boek voor de deelnemers en een boek voor de begeleiders. Tevens is er een ondersteunende website: www.hetlichtoponspad.nl.
De catechesegroepen, en dus de uitgaven, zijn ingedeeld naar leeftijd: 4-6 jarigen, 7-9 jarigen, 10-12 jarigen, 13-15 jarigen en 16 jaar en ouder.
Per jaar verschijnen bij Adveniat tien 'Het Licht op ons pad' boeken: twee per leeftijdscategorie, namelijk een werkboek en een begeleidersboek.

Specificaties

ISBN13:9789491042225
Taal:NL
Bindwijze:paperback
Uitgever:Adveniat Geloofseducatie B.V.
Verschijningsdatum:26-6-2012
Hoofdrubriek:Religie

Lezersrecensies

Wees de eerste die een lezersrecensie schrijft!

Geef uw waardering

Zeer goed Goed Voldoende Matig Slecht

Alle 100 bestsellers

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        Het Licht op ons pad