Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20

Handboek AML Professional

editie 6

Paperback Nederlands 2023 9789491252525
Verkooppositie 260Hoogste positie: 253
Verwachte levertijd ongeveer 3 werkdagen

Samenvatting

De zesde editie van de Praktijkgids Bestrijding Witwassen & Terrorismefinanciering brengen we uit onder de naam Handboek AML Professional. Het bestrijden van witwassen (anti-money laundering) en terrorismefinanciering is een vak dat de afgelopen jaren sterk is geprofessionaliseerd.

Dit handboek richt zich po iedereen die met deze thema's te maken heeft. Het behandelt vanuit zowel nationaal als internationaal perspectief relevante ontwikkelingen en thema's. Naast geactualiseerde voorbeelden van witwasmethoden en -technieken, wordt stilgestaan bij ontwikkelingen in wet- en regelgeving, zoals Europese Anti-witwasrichtlijnen, de recente voorstellen van de Europese Commissie, de Wwft en sanctieregelgeving.

Het accent ligt op de Nederlandse anti-witwasregelgeving, waarbij uitgebreid wordt stilgestaan bij de operationele uitvoering van CDD. Tevens is er aandacht voor specifieke thema's zoals trade based money laundering, agressieve tax planning, ongebruikelijke transacties, cryptocurrencies, jaarrekening lezen en de compliance- en AML-functie.

Specificaties

ISBN13:9789491252525
Taal:Nederlands
Bindwijze:paperback
Druk:1
Verschijningsdatum:24-1-2023
Hoofdrubriek:Algemeen management
ISSN:

Lezersrecensies

Wees de eerste die een lezersrecensie schrijft!

Geef uw waardering

Zeer goed Goed Voldoende Matig Slecht

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        Handboek AML Professional