Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20
Wij wijzen u graag op het volgende
Door drukte rondom de feestdagen zijn de levertijden van PostNL aangepast en kan uw pakket vertraging oplopen

Afleren is ook Leren

Gebonden Nederlands 2015 9789491389078
Verkooppositie 15933 dagen in de top 100
Verwachte levertijd ongeveer 4 werkdagen

Samenvatting

Structureel onlogisch gedrag leidt tot menselijk lijden, stress gerelateerde klachten en organisatiekosten die de pan uit rijzen. Waarom doen we het dan? Waarom gedragen mensen, ook slimme, zich voortdurend onlogisch? Waarom vertonen we, zakelijk en privé, onlogisch gedrag dat leidt tot falen, terwijl we wel snappen dat succesvol gedrag leidt tot een beter leven?

Dit boek geeft antwoord op al deze vragen en beschrijft ook wat we kunnen doen om ons wel succesvol te gaan gedragen. Het legt de werking van de hoob-methode uit. Een toegankelijke, pragmatische en no-nonsens methode voor gedragscoaching. Het verklaart de logica van onlogisch gedrag, waarom gedragsverandering geen snap-probleem is en waarom we tijdens gedragscoaching eerst iets moeten afleren, voordat we ons succesvol kunnen leren gedragen.

Jeroen Peterse is bedenker en intellectueel eigenaar van de hoob-methode. In de methode is zijn jarenlange ervaring als gedragscoach, directeur en interim gedragsmanager ingebed. De methode onderscheidt zich van andere coaching en therapie door effectieve integratie van zowel cognitieve als emotionele coaching.

Iedereen kan met de hoob-methode dagelijks zijn voordeel doen. Iedereen kan dat leren. Het toepassen van de hoob-methode heeft een direct positief effect op welzijn, gezondheid, harmonie, motivatie, stress- en verzuimreductie, de kwaliteit van samenwerking, organisatie-efficiency, loopbaanontwikkeling, verdiencapaciteit en de kwaliteit van (liefdes)relaties.

Specificaties

ISBN13:9789491389078
Taal:Nederlands
Bindwijze:gebonden
Aantal pagina's:117
Druk:1
Verschijningsdatum:9-2-2015

Lezersrecensies

Wees de eerste die een lezersrecensie schrijft!

Geef uw waardering

Zeer goed Goed Voldoende Matig Slecht

Inhoudsopgave

Voorwoord

De hoob-methode
Hoob-coaching
Toepassingen hoob-methode

Hoob-logica
Tot slot
Woordenlijst
Literatuur

Alle 100 bestsellers

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        Afleren is ook Leren