Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20
,

Coach voor het leven

Paul Van Den Bosch

Paperback Nederlands 2016 9789492081612
Vandaag voor 23:00 uur besteld, morgen in huis

Samenvatting

DE MAN ACHTER SVEN NYS, MARC HERREMANS EN ANDERE TOPATLETEN: COACH PAUL VAN DEN BOSCH
Coach voor het leven
Paul Van den Bosch
"Ik wilde naast de positieve ervaringen ook - en misschien vooral - de onzekerheid, de kwetsbaarheid en de eenzaamheid van een coach laten zien. Ik wilde mezelf tonen, de mens achter de coach. Ik wilde echt mijn 'coachtestament' schrijven."
- Paul Van Den Bosch
Nu zijn poulain Sven Nys afscheid neemt, gaat ook de carrière van zijn coach Paul Van Den Bosch de laatste rechte lijn in. Een passend moment om terug te blikken op meer dan 25 razend interessante jaren aan de zijde van de meest uiteenlopende topatleten als Eric Geboers, Georges Jobé, Marc Herremans, Sven Nys, Luc Van Lierde, Kenny Belaey, André Greipel en Tim Wellens.
Coach voor het leven is het 'coachtestament' van een pionier, een opvoeder, een mentor, een man met een mening. Van Den Bosch wisselt zijn uitgesproken visie op coaching af met anekdotes en introspectie, inclusief de onzekerheid en eenzaamheid die de man in de schaduw soms ervaart. Zoals hij zelf altijd de mens achter zijn atleten ziet, toont hij deze keer de mens achter de coach.

Specificaties

ISBN13:9789492081612
Taal:Nederlands
Bindwijze:paperback
Aantal pagina's:192
Druk:1
Verschijningsdatum:9-3-2018

Lezersrecensies

Wees de eerste die een lezersrecensie schrijft!

Geef uw waardering

Zeer goed Goed Voldoende Matig Slecht

Over Paul Van Den Bosch

Paul Van Den Bosch werkte in zijn 30-jarige coachcarrière met internationale topatleten, waarmee hij vijf Europese en tien wereldtitels behaalde in verscheidene sportdisciplines. Daarnaast is hij medeoprichter van het trainings- en begeleidingscentrum Energy Lab. Vandaag is Van Den Bosch actief als businesscoach.

Andere boeken door Paul Van Den Bosch

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        Coach voor het leven