Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20
U heeft gezocht op 9789492493668. Het product dat u zocht is niet meer in die editie leverbaar en is vervangen door de onderstaande editie.

Hoe verander je een mening?

De praktische wetenschap achter het vormen van overtuigingen en opinies

Paperback Nederlands 2022 9789493213364
Verkooppositie 2508Hoogste positie: 2508
Nog niet verschenen, verwacht op 13‑09‑2022
22,50

Samenvatting

Leer betere gesprekken voeren (over moeilijke onderwerpen) met Hoe verander je een mening? van David McRaney.

We leven in een tijd waarin iedere discussie kan worden afgedaan met ‘ja, dat is jouw mening.’ Van betwiste onderwerpen als klimaatverandering tot complottheorieën: allemaal meningen. Dit lijkt soms tot een rotsvaste impasse te leiden. Maar er is goed nieuws: we veranderen ons hele leven lang constant van mening.

In het revolutionaire Hoe verander je een mening? bundelt wetenschapsjournalist David McRaney baanbrekend onderzoek uit de sociologie en psychologie om erachter te komen hoe meningen worden gevormd én hoe je ze (ten positieve) kunt veranderen.

Eerst laat hij je met aansprekende, visuele voorbeelden zien hoe jouw waarneming van de werkelijkheid - jouw meningen - tot stand komt. Als je weet hoe je hersenen een mening vormen, is de volgende stap om bewust tools in te zetten om die mening - bij jezelf, een ander of bij een groep - te veranderen. Met een concreet stappenplan leer je welke methodes daadwerkelijk effectief zijn om iemand blijvend van mening te doen veranderen (hint: heel vaak zeggen dat iemand ongelijk heeft, werkt niet).

Specificaties

ISBN13:9789493213364
Taal:Nederlands
Bindwijze:paperback
Aantal pagina's:320
Druk:1
Verschijningsdatum:13-9-2022
Hoofdrubriek:Psychologie
ISSN:

Over David McRaney

David McRaney is tweevoudig winnaar van de William Randolph Hearst Award voor journalistiek. Hij schrijft de blog youarenotsosmart.com, naar zijn gelijknamige bestseller, en verdiept zich als wetenschapsjournalist in psychologie. Hij woont in Hattiesburg, Mississipi.

Andere boeken door David McRaney

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        Hoe verander je een mening?