Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20

Morgen is vandaag

Een waardevol leven als public professional

Paperback Nederlands 2017 9789492575173
Niet leverbaar.

Samenvatting

Een overheid die een meer regisserende rol op zich neemt verwacht van de maatschappij een grotere mate van zelfstandigheid en inzet dan ooit tevoren. Bovendien werkt ze veel meer programma-gestuurd en verwacht ze samenwerking binnen en buiten de organisatie. We leven in een tijd van innovatie en technologie. Alle ontwikkelingen en trends gaan razendsnel en wij rennen er in rap tempo achteraan, met als gevolg: er is meer brede kennis en inhoud vereist.

Overheidsorganisaties verwachten van de ambtenaar mentale en fysieke fitheid en flexibiliteit, waardoor het evenwicht tussen werk en privé beïnvloed wordt. De werkvloer is een competentieveld geworden.

De auteur van Morgen is Vandaag werkte jarenlang als ambtenaar en gooide in 2015 het roer om. Als deskundige op het gebied van Neuro-Linguïstisch Programmeren (NLP) legt ze de verbinding tussen de veranderende rol van de ambtenaar en NLP, de snelweg naar verandering en excelleren. Ze interviewde ambtenaren, bestuurders en NLP-ers uit binnen- en buitenland. Naast aanbevelingen en praktische NLP-oefeningen biedt het boek een interview met Ali B.

'De bevindingen in dit boek geven de ambtenaar mogelijk handvatten om aan de vele uitdagingen vandaag én morgen het hoofd te bieden. Morgen is Vandaag is een toegankelijk boek. Het is tijdloos, leest vlot en zal de ambtenaar op de werkvloer hopelijk inspireren.' - Catharina Verkerk, ambtenaar en NLP trainer

Specificaties

ISBN13:9789492575173
Taal:Nederlands
Bindwijze:paperback
Aantal pagina's:128
Uitgever:Calbona
Druk:1
ISSN:

Lezersrecensies

5.0 van de 5
1 stem
1
0
0
0
0

Geef uw waardering

Zeer goed Goed Voldoende Matig Slecht

Over Joan Hoexum

Joan Hoexum is spreker, NLP trainer, coach en auteur. Ze is oprichter van Vitality Solutions NLP training coaching advies en werkt in diverse lokale en internationale partnerschappen.

Andere boeken door Joan Hoexum

Inhoudsopgave

Woord vooraf

Deel 1: Inleiding
1. Wat is Neuro-Linguïstisch Programmeren?
2. De complexe rol van de ambtenaar in een veranderende samenleving

Deel 2: Met NLP aan de slag
3. Verkenning van NLP
4. Praktische NLP-oefeningen

Deel 3: De kenners aan het woord
5. NLP-gebruikers
6. NLP-experts

Nawoord
Dankwoord
Bronnen en links

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        Morgen is vandaag