Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20

Het vrouwenhart werkboek

je hart gezond houden, zo doe je dat!

Paperback NL 2019 9789492798374
Verwachte levertijd ongeveer 2 werkdagen

Samenvatting

Cardioloog dr. Janneke Wittekoek heeft als missie om het vrouwenhart op de kaart te zetten, zodat minder vrouwen zullen sterven aan harten vaatziekten; daar sterven in Nederland elke dag 57 vrouwen aan.
Ook zet zij zich op alle fronten in om mensen bewust te maken van de invloeden van een gezonde levensstijl. Het vrouwenhart werkboek is een vervolg op het succesvolle eerste boek Het vrouwenhart van cardioloog dr. Janneke Wittekoek. Met dit informatieve en leerzame werkboek wil dr. Janneke vrouwen motiveren om op een actieve manier aan hun hartgezondheid te werken. Een werkboek vol tips, patiëntenverhalen, invuloefeningen, workoutschema’s en reeds eerder gepubliceerde interviews met onder andere cardioloog dr. Angela Maas, prof. dr Jan Piek, cardioloog
Roderik Kraaijenhagen, huisarts Job Nievaart en cabaretier Freek de Jonge.
Belangrijk onderdeel van het werkboek: Ken je getallen! Door deze getallen in de gaten te houden, zoals bloeddruk, cholesterol, bloedsuiker en BMI, weet je waaraan je moet werken om de kans op hart- en vaatziekten te verlagen.

Janneke Wittekoek voltooide haar specialisatie tot cardioloog in 2008 en begon vervolgens een carrière als ondernemer in de zorg. In 2013 opende ze de HeartLife Klinieken in Utrecht; een expertisecentrum voor hart en gezondheid, gespecialiseerd in zowel de behandeling als preventie van hart- en vaatziekten.

“Zelf aan je gezondheid werken! Beter advies kun je niet krijgen. Aan de slag!”
Hella de Jonge, schrijfster en kunstenares.

“Het werkboek Vrouwenhart is heel informatief en bevat veel goede tips om zelf aan de slag te gaan. Je krijgt er gewoon zin in!”
Prof. dr. Angela Maas, hoogleraar Vrouwencardiologie.

“Dit boek is een absolute aanrader: alles wat je moet weten om aan de slag te gaan met je eigen (vrouwen) hart. En het is nog leuk ook!”
Esther van Fenema, psychiater, publicist.

Specificaties

ISBN13:9789492798374
Taal:NL
Bindwijze:paperback
Uitgever:Lucht, Uitgeverij
Verschijningsdatum:12-2-2019
Hoofdrubriek:Gezondheid

Lezersrecensies

Wees de eerste die een lezersrecensie schrijft!

Geef uw waardering

Zeer goed Goed Voldoende Matig Slecht

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        Het vrouwenhart werkboek