Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20
,

Doortastend op weg naar succes

Een inspirerend verhaal over veranderen en doorzetten

Paperback NL 9789492920478
Niet leverbaar.

Samenvatting

Een inspirerend verhaal over veranderen en doorzetten

Joost Rigter is succesvol ondernemer. Joost Rigter is ook nagenoeg blind. Tot zijn 26e kon hij zien, door een zeldzame oogaandoening kan hij dat nu nog voor slechts 0,8 procent. Een totale ommekeer en niets bleek meer hetzelfde. Maakt dat zijn leven minder mooi? Joost vindt van niet; het leven is anders maar nog steeds zeer de moeite waard.

Dit boek geeft zijn inspirerende levensverhaal weer en laat zien hoe Joost door diepe dalen ging vóórdat hij successen kon vieren als ondernemer en als mens. Cruciaal was het moment waarop hij zich niet langer liet beperken door zijn handicap en eropuit ging. Het bleek de opmaat voor belangrijke veranderingen met verstrekkende gevolgen. Zijn ervaringen leren dat je verder komt door je kwetsbaar op te stellen en op het juiste moment uit je comfortzone te stappen.

Een inspirerend en meeslepend boek over doorzettingsvermogen, verandering en het vermogen om het mooie van het leven te ‘zien’.

Ondernemer Joost Rigter is een graag geziene spreker en dagvoorzitter in het bedrijfsleven en andere organisaties. Jaarlijks geeft hij tientallen lezingen in binnen- en buitenland. Het zijn bijzondere lezingen die de toehoorders inspireren en naar hun eigen beperkingen en mogelijkheden laten kijken, zodat ze met hernieuwd elan successen kunnen nastreven.

Schrijver en journalist Guido Derksen is auteur van meer dan dertig boeken. Hij schrijft voornamelijk non-fictie, waaronder ook biografieën, en publiceert regelmatig in NRC Handelsblad.

Specificaties

ISBN13:9789492920478
Taal:NL
Bindwijze:paperback
Aantal pagina's:128
Uitgever:Edicola management
Hoofdrubriek:

Lezersrecensies

Wees de eerste die een lezersrecensie schrijft!

Geef uw waardering

Zeer goed Goed Voldoende Matig Slecht

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        Doortastend op weg naar succes