Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20

Leef voluit

5 sleutels om vol energie en passie te leven

Gebonden NL 2018 9789492926036
Vandaag voor 23:00 uur besteld, morgen in huis

Samenvatting

Ben jij jezelf kwijt geraakt in de dagelijkse drukte? Cijfer jij jezelf weg door de vervulling van jouw wensen alsmaar uit te stellen? Waar is je passie gebleven?
Je zit te veel in je hoofd, het contact met je gevoelens is ver te zoeken. Regelmatig vraag jij je af hoe lang je dit nog volhoudt. Is jouw energie ook bijna opgebrand?

Jij bent niet de enige! Meer dan een miljoen mensen in Nederland heeft last van depressieve of stressgerelateerde klachten. Het leidt tot veel en langdurig ziekteverzuim. Hoewel mensen in hun achterhoofd weten dat ze teveel van zichzelf vragen, blijven ze toch te lang doorgaan. Ben je ook aan het overleven in plaats van aan het leven?

Stop met toekijken vanuit de zijlijn en pak de regie over je eigen leven. Leef voluit! Met de vijf sleutels uit dit boek open je deuren naar een vervuld leven; dicht bij jezelf, vol energie en passie.

Leef voluit is een praktische gids die je de weg wijst om je droomwensen te realiseren. De herkenbare voorbeelden en gemakkelijk toepasbare oefeningen zorgen ervoor dat je je verlangen om voluit te leven echt kunt waarmaken!

OVER DE AUTEUR
Jasmin Vogeley is psycholoog en energetisch therapeut. Zij is zowel wetenschappelijk als alternatief geschoold en biedt een holistische aanpak - inzichtgevend én ervaringsgericht.
Al twintig jaar stimuleert zij mensen grenzen te verleggen voor een rijker leven.

Specificaties

ISBN13:9789492926036
Taal:NL
Bindwijze:gebonden
Uitgever:Expertboek
Verschijningsdatum:19-4-2018

Lezersrecensies

4.0 van de 5
1 stem
0
0
0
0
0

Geef uw waardering

Zeer goed Goed Voldoende Matig Slecht

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        Leef voluit