Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20

Topteam in uitvoering

Bouw in 5 stappen een Lean Team voor de uitvoering van je bouwproject

Paperback NL 2018 9789492926289
Vandaag voor 23:00 uur besteld, morgen in huis

Samenvatting

Ben je uitvoerder, projectleider of directeur in de bouw? Dan weet je dat een TOPteam op de bouwplaats niet vanzelfsprekend ontstaat.

Hoe kun je sneller en efficiënter bouwen, zonder dat het harder werken wordt? Hoe stem je de werkzaamheden nog beter op elkaar af? Hoe zorg je voor minder restpunten en lever je ook nog eens ruim op tijd en binnen budget op? Dit zijn hoogstwaarschijnlijk vragen die je bezighouden als je een team bouwplaatsmedewerkers begeleidt.

In een TOPteam weet iedereen van elkaar wie, wat, wanneer doet en wat hij nodig heeft. De werkzaamheden zijn zo goed op elkaar afgestemd, ook op het gebied van logistiek, dat het bijna vanzelf loopt. Knelpunten worden gezamenlijk opgelost. Er zijn minder uren nodig, dus de kosten gaan omlaag. En misschien nog wel het belangrijkste: iedereen werkt er met plezier!

In dit boek neemt Michel Tonino je mee in de wereld van het Lean bouwen. Aan de hand van een 5-stappenplan leert hij je hoe je van een groep individuen een TOPteam maakt. De vele praktijkvoorbeelden in het boek helpen je hierbij en geven een realistische weergave van deze manier van werken.

OVER DE AUTEUR:
Michel Tonino studeerde Civiele Techniek in Delft en Bedrijfskunde in Rotterdam. Hij werkte 24 jaar bij diverse bouwbedrijven in verschillende functies en 9 jaar bij ARPA als trainer/coach. Vanuit zijn bedrijf TOPteam in de bouw, adviseert hij bouwbedrijven bij de uitvoering, engineering en tenderfase van hun projecten. Michel is een bevlogen professional die steeds op zoek is naar manieren om met nog meer plezier projecten te begeleiden en te realiseren.

Specificaties

ISBN13:9789492926289
Taal:NL
Bindwijze:paperback
Uitgever:Expertboek
Verschijningsdatum:4-12-2018

Lezersrecensies

Wees de eerste die een lezersrecensie schrijft!

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        Topteam in uitvoering