Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20
,

Hetkanwel

Voor een groener, eerlijker en leuker leven

Paperback NL 2020 9789493095458
Op werkdagen voor 23:00 uur besteld, volgende dag in huis

Samenvatting

DUURZAAMHEID HEEFT DE TOEKOMST, dat is duidelijk. Maar hoe kun je jouw eigen levensstijl verduurzamen en het tegelijkertijd een beetje leuk houden? In dit boek vind je praktische tips en inspirerende verhalen van gamechangers, die de wereld op hun eigen manier elke dag een beetje groener kleuren.
Ze laten zien dat ‘perfect’ niet bestaat maar ‘goed’ wel, en dat je met je dagelijkse keuzes meer invloed hebt dan je denkt. Of het nu gaat om kleding, eten, wonen, vervoer, energie, planten of verpakkingen: er is altijd een duurzaam alternatief te vinden. HetkanWEL helpt je graag op weg.

WYKE POTJER EN ASCELINE GROOT runnen het succesvolle online platform HetkanWEL.
Door een roze bril en met de laptop op schoot bekijken ze de groene ontwikkelingen in binnen- en buitenland en onderzoeken ze de mogelijkheden voor een duurzame levensstijl. Met hun aanstekelijke optimisme (het kan wel!) helpen ze jou, en ook een beetje zichzelf, om duurzamer te leven en laten ze zien dat dit niet duur of ingewikkeld hoeft te zijn.

WYKE POTJER is contentmanager en partner van HetkanWEL. Ze heeft jarenlange ervaring als journalist bij diverse landelijke media en is gespecialiseerd in verhalen over een groene, eerlijke en leuke wereld.

ASCELINE GROOT is schrijver, onderzoeker en partner van HetkanWEL. Ze schrijft over en analyseert duurzame lifestyle trends, ontwikkelt duurzame concepten en helpt start-ups om de juiste doelgroep te bereiken.

Specificaties

ISBN13:9789493095458
Taal:NL
Bindwijze:paperback
Uitgever:Uitgeverij Brandt
Verschijningsdatum:28-10-2020

Lezersrecensies

Wees de eerste die een lezersrecensie schrijft!

Geef uw waardering

Zeer goed Goed Voldoende Matig Slecht

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        Hetkanwel