Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20

IN 10 STAPPEN ZORGELOOS VERBOUWEN

Gebruik de sleutel tot succes en realiseer je droomhuis

Paperback NL 2020 9789493187214
Vandaag voor 23:00 uur besteld, morgen in huis

Samenvatting

Wil je verbouwen en hier het beste resultaat uithalen? Droom je al van het eindresultaat, maar zie je op tegen het maken van alle keuzes? Wil je op een goede manier jouw wensen overbrengen naar de uitvoerende partijen, zodat zij maken wat jij wilt? Of vind je jezelf niet creatief en kundig genoeg en weet je totaal niet hoe je dit het beste aanpakt? Lees dan dit boek.

In 10 stappen leert Percy jou hoe je jouw verbouwing goed voorbereidt, zodat je een zorgeloze verbouwingstijd tegemoet gaat en je jouw droomhuis realiseert. Of je nu alleen je keuken vergroot, je badkamer moderniseert, een aanbouw realiseert, of je hele huis verbouwt, voor elke optie geldt hetzelfde proces: van idee naar eindresultaat, met alle stappen ertussenin.

Een goede voorbereiding is het halve werk. Dat geldt zeker ook voor jouw verbouwing. De uitleg, opdrachten, vele voorbeelden en de bijbehorende toolkit in dit boek helpen je bij die voorbereiding. Dat is niet alleen leuk om te doen, maar ook echt noodzakelijk, zodat de aannemer precies uitvoert wat jouw wensen zijn.

OVER DE AUTEUR:
Percy van de Werve is interieurarchitect en staat ingeschreven in het architectenregister. Ze is eigenaar van Studio Inside Out en heeft ruim 25 jaar ervaring in het vak. Ze heeft honderden woningen, appartementen en villa’s verbouwd voor haar opdrachtgevers. Ze begeleidt particulieren vanaf het formuleren van hun wensenpakket tot en met de eindoplevering van het project, met een zorgeloze verbouwing als eindresultaat.

RECENSIE:
‘Met deze handleiding kun je veel vervelende verrassingen en vertragingen voorkomen.’ - Ilona Maan

Specificaties

ISBN13:9789493187214
Taal:NL
Bindwijze:paperback
Uitgever:Expertboek
Verschijningsdatum:21-10-2020

Lezersrecensies

Wees de eerste die een lezersrecensie schrijft!

Geef uw waardering

Zeer goed Goed Voldoende Matig Slecht

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        IN 10 STAPPEN ZORGELOOS VERBOUWEN