Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20

Mijn reis naar de tijdlijn zonder kanker

Gebonden NL 2020 9789493187818
Niet leverbaar.

Samenvatting

Ben je de verbinding met jezelf weleens volledig kwijtgeraakt? Ben jij een kei in het eerst zorgen voor anderen en zet je jezelf op de laatste plaats? Blijf je op de hoogste stand doorgaan en heb je niet meer in de gaten dat je keuzes hebt gemaakt die leiden tot het leven dat je nu leidt?

In dit boek lees je het verhaal van Marion. Ze neemt je mee op haar reis en laat je zien hoe ze na een ernstige ziekte haar leven weer in eigen hand heeft genomen en hoe ze omgaat met haar keuzes uit het verleden.

Marion laat je zien hoe je met behulp van enkele technieken en zelfreflectie een shift kan maken in je denkwijze, waardoor je het verleden leert loslaten en je weer kunt ontwaken, leren verbinding te maken en weer helemaal in contact kan zijn met jezelf.

Geef jezelf dit cadeau en zorg voor een verandering in je leven. Word weer jezelf, zodat je dag is gevuld met liefde, geluk en voldoening. Want alleen jijzelf bent verantwoordelijk voor je eigen geluk. Laat je kracht weer naar buiten komen en straal.

OVER DE AUTEUR:
Marion Habets is Powercoach en eigenaar van ToBeeCoaching. Het is haar missie een inspirator te zijn en mensen bewust te maken hoe te leven vanuit hun oerkracht. Haar kracht ligt in het coachen van mensen en ze te begeleiden in het transformatieproces van wens naar werkelijkheid.

RECENSIE:
‘Onze grootste problemen kunnen niet opgelost worden op hetzelfde denkniveau als waarop we ze hebben gecreëerd.’
Albert Einstein

Specificaties

ISBN13:9789493187818
Taal:NL
Bindwijze:gebonden
Uitgever:Expertboek
Verschijningsdatum:16-10-2020

Lezersrecensies

Wees de eerste die een lezersrecensie schrijft!

Geef uw waardering

Zeer goed Goed Voldoende Matig Slecht

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        Mijn reis naar de tijdlijn zonder kanker