Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20

Ontmoet je quantum zelf

In verbinding met jezelf door de Quantum PIL

Paperback NL 2020 9789493187900
Niet leverbaar.

Samenvatting

Ben jij ergens in je leven de verbinding met jezelf kwijtgeraakt? Weet jij wie je daadwerkelijk vanuit essentie bent? Voel jij je slachtoffer van je verleden? Wil je graag alles uit jezelf halen om dat leven te leven dat je zo graag wil? In dit boek leer je om de verbinding te maken met de beste versie van jezelf, die we onze Quantum Zelf noemen.

Jacqueline neemt je mee op haar Quantumreis vanuit de drie systemen die zij in haar leven heeft gecreëerd: van HAAS (Het Anti Afwijs Systeem), naar WIJS (Weer In Jezelf Systeem), tot Quantum PILS (Positiviteit Inspiratie Liefde Systeem). Hiermee kom je in verbinding met de beste versie van jezelf.

In dit boek leer je hoe je in het oneindige veld van mogelijkheden en keuzes de meest succesvolle, grootse, gezonde, vitale, krachtige, liefdevolle, inspirerende, trotse, beste versie van jezelf wordt.

Ontmoet ook je Quantum Zelf en kom in verbinding met jezelf met gratie, genot en gemak.

OVER DE AUTEUR:
Jacqueline van Veggel is Innerlijke Kracht-coach en Quantumcoach in haar eigen praktijk Happiness2you. Zij heeft talloze cliënten gecoacht en energetisch behandeld naar wie zij werkelijk zijn. Dit doet ze door de innerlijke kracht bij hen te vergroten en daarbij emoties en oude patronen uit het verleden, die hen dagelijks belemmeren, te transformeren. Ze helpt haar cliënten om te ontdekken wat hun kwaliteiten zijn en persoonlijke doelen te stellen, om vervolgens de beste versie van zichzelf te worden.

Specificaties

ISBN13:9789493187900
Taal:NL
Bindwijze:paperback
Uitgever:Expertboek
Verschijningsdatum:16-10-2020

Lezersrecensies

Wees de eerste die een lezersrecensie schrijft!

Geef uw waardering

Zeer goed Goed Voldoende Matig Slecht

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        Ontmoet je quantum zelf