Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20

Reis naar de bron

Over liefde, pijn en bezieling

Paperback Nederlands 2020 9789493191266
Op werkdagen voor 23:00 uur besteld, volgende dag in huis

Samenvatting

Reis naar de bron is een meeslepend verhaal over liefde, pijn en bezieling dat spirituele wijsheidstradities verbindt met moderne psychologische inzichten.

David is op de vlucht voor de spoken uit zijn verleden, maar hij is op een dood punt beland. Machtige vijanden bedreigen hem en hij moet vrezen voor zijn leven. Trauma’s uit zijn jeugd en vergeten droombeelden dringen zich op en dwingen hem onder ogen te zien dat zijn leven een puinhoop is. In de liefde stapelen de mislukkingen zich op. Met de moed der wanhoop legt hij zijn lot in handen van een leermeester, maar diens wijze lessen vormen slechts een begin van wat hij te leren heeft.

In de extase die hij hongerig blijft zoeken vangt hij een glimp op van het paradijs, maar zelfs de zuiverste liefde kan geen standhouden wanneer ze is geboren uit verraad. David is vastbesloten alle hindernissen te overwinnen, al heeft hij dan nog geen idee van de lange, barre tocht die hem te wachten staat en de vele obstakels die hij zal tegenkomen. Het wordt zowel een reis naar binnen als naar buiten, via fysieke bestemmingen die hem steeds een stukje verder brengen op de innerlijke weg naar zijn spirituele bron. Als hij zijn werkelijke doel eenmaal bereikt heeft, ziet dat er heel anders uit dan hij ooit had durven dromen.
Het is het op zichzelf staande eerste deel van de Reistrilogie van Han Bekkers. Deel 2 is Reis van de hoop en deel 3 is Reis van de feniks.

Han Bekkers schreef eerder 'De druppel en de oceaan', een boek over persoonlijk leiderschap. Het is zijn missie om anderen bij te staan in het proces van ontwaken en het ontdekken van hun zielsbestemming.

Specificaties

ISBN13:9789493191266
Trefwoorden:roman
Taal:Nederlands
Bindwijze:paperback
Aantal pagina's:369
Uitgever:London Books
Druk:1
Verschijningsdatum:17-11-2020
ISSN:

Lezersrecensies

Wees de eerste die een lezersrecensie schrijft!

Over Han Bekkers

Ik ben opgeleid tot architect en volkshuisvester aan de TU Delft en heb daarnaast studies gevolgd in psychologie, wijsbegeerte en (bouw)economie. Cursussen in Management en leiderschap (Bestuurlijk management ROI, Zuijderveld, Avatar), ITIP, Gestalt-psychologie, Creatieve therapie (Cochenille), Bodywork. Werkzaam (geweest) als Coördinator/directeur van de Stivero en in de gemeentelijke en rijksoverheid als leidinggevende: van afdelingshoofd (Dordrecht), via Projectmanager Stadsvernieuwing (Rotterdam) en Beleidsdirecteur op het ministerie van VROM (DGVH) tot en met gemeentesecretaris/ algemeen directeur van Dordrecht, Nijmegen, Amersfoort (en kort Enschede) en als gemeentesecretaris/ transitiemanager in Haarlemmermeer, Haaksbergen, Landgraaf, Heerlen, Leiden en Leudal. In 2008 is mijn laatste boek 'De druppel en de oceaan. Handboek voor persoonlijk leiderschap' uitgegeven, dat door lezers van MT is uitgeroepen tot het op twee na beste managementboek ooit. Inmiddels is de derde herziene, druk uitgekomen, ook als e-boek. Onlangs heb ik een nieuw boek, een roman, afgerond: 'Reis naar de bron'. Ik geef mensen via coaching en counseling begeleiding in hun leven en werk. Verder als voorzitter diverse bestuurlijke functies uitgeoefend, waaronder de Vereniging van gemeentesecretarissen, RvT MEER Voormekaar, Volkshuisvestingsraad Zuidwest en vele trainingen en cursussen gegeven.

Andere boeken door Han Bekkers

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        Reis naar de bron