Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20

In 10 stappen in je element met wie je bent

Ontdek de wijsheid van de 5 Elementenleer en ontplooi je volle potentieel

Paperback NL 2021 9789493222229
Vandaag voor 23:00 uur besteld, morgen in huis

Samenvatting

Wil jij helemaal jezelf zijn en echt voluit vertrouwen op jezelf? Wil je zonder schuldgevoel kunnen zeggen wat je denkt en voelt, en stoppen met pleasen? Ben je ambitieus en gepassioneerd en wil je voluit je potentie ontwikkelen, maar zit daar nog een rem op? Of wil je afrekenen met de angst voor afwijzing, waardoor je je zelfverzekerd voelt? Kortom: wil jij simpelweg gelukkig en gezond zijn en in je element zijn met wie je bent? Lees dan dit boek.

Jitske reikt je de basis van de sublieme wijsheid van de 5 Elementenleer aan: Water, Hout, Vuur, Aarde en Metaal. Je ontdekt welk elementtype jij bent en welke elementen je kunt versterken om optimaal je potentieel te benutten. Ook leer je welke lichamelijke klachten je kunt ontwikkelen als de Elementvaardigheden onderontwikkeld of onderdrukt zijn.

In 10 stappen krijgt je inzicht in je persoonlijkheidsprofiel en in je sterke en minder sterke eigenschappen. Geluk, zingeving, gezondheid en succes vloeien voort uit het voluit ontwikkelen van je natuurlijke sterke talenten en eigenschappen. Durf vol vertrouwen jouw unieke levenspad te bewandelen.

Met de praktische kennis, tips en oefeningen uit dit boek:
- versterk je de zwakste schakel
- elimineer je lichamelijke klachten
- breng je het sterkste element voluit tot ontplooiing
Inclusief toolkit vol gereedschap dat jou helpt om je volle potentieel te ontwikkelen.

OVER DE AUTEUR:
Jitske Dijkstra is klassiek Shiatsu therapeut, expert in de 5 Elementenleer en Traditionele Chinese Geneeskunde (TCG). Al bijna 20 jaar helpt zij op gepassioneerde en inspirerende wijze haar klanten met levensvragen, lichamelijke klachten en het doorbreken van belemmerende patronen. Ze werkt met particulieren en bedrijven en biedt trainingen en persoonlijke ontwikkelingstrajecten aan op basis van de 5 Elementenleer en TCG.

Specificaties

ISBN13:9789493222229
Taal:NL
Bindwijze:paperback
Uitgever:Expertboek
Verschijningsdatum:20-1-2021

Lezersrecensies

Wees de eerste die een lezersrecensie schrijft!

Geef uw waardering

Zeer goed Goed Voldoende Matig Slecht

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        In 10 stappen in je element met wie je bent