Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20
,

In 10 stappen een vrij en gelukkig kind

Oefen speels je vertrouwen en leef vanuit flow met je gezin

Paperback NL 2021 9789493222403
Vandaag voor 23:00 uur besteld, morgen in huis

Samenvatting

Kies jij als bewuste ouder om het geluk van je kind op de eerste plaats te zetten? Heb jij het verlangen om je kind te begeleiden in vertrouwen vanuit je hart? Ervaar je ondanks deze wens dat je in sommige situaties moeilijk in contact blijft vanuit flow? Lees dan dit boek.

Zoë en Jesse herinneren jou als ouder aan de wijsheid van je eigen kind. Vooral bij kinderen van nu is het belangrijk diep vertrouwen te hebben dat alles al in hen aanwezig is. Dit boek gaat over de generatie na de nieuwetijdskinderen. Deze ‘Bliss-kinderen’ maken met hun hoge vibratie de weg van liefdesenergie voor ons vrij. Hiermee maken ze meer mensen blij, zodat die meer accepteren wat er in het leven naar hen toekomt; met andere woorden: Bliss! Hoe begeleid jij je kind hierbij?

Met het unieke ‘levensbloemconcept’ reis je via levenswijsheden, spiritualiteit en bewustwording naar het versterken van jouw basisvertrouwen. De vele praktische tools in dit boek ondersteunen je om via de bron van tekort-trillingen naar overvloed te schakelen. Door dit met hartsverbinding in de praktijk te brengen, ontstaat er als vanzelf (nog meer) flow in jullie leven.

OVER DE AUTEURS:
Zoë Faber en Jesse Turpijn-van Tuijl hebben al jaren coach-ervaring met gezinnen, ouders en kinderen. Jesse als (gezins)coach en trainer met lichaamswerk en het familiesysteem als basis. Zoë als kindercoach met onder andere kindermassage en aromatherapie. Binnen het Bliss Vibration platform delen Jesse en Zoë hun passie voor meer flow in het (gezins)leven. Met behulp van (mini-)retraites en een Bliss-school voor primair onderwijs zien zij hun hartenwens vorm krijgen: Happy kids, happy planet!

RECENSIE:
‘Het is heel knap hoe Zoë en Jesse de meest moderne methodieken en theorieën over persoonlijke groei vertaald hebben naar bewust ouderschap en daarmee naar een vrij en gelukkig kind. Dit is een boek dat je, met terugwerkende kracht, cadeau wil geven aan je ouders.’
Peter Dalmeijer – Eigenaar opleidingsinstituut Vidarte

Specificaties

ISBN13:9789493222403
Taal:NL
Bindwijze:paperback
Uitgever:Expertboek
Verschijningsdatum:17-5-2021

Lezersrecensies

Wees de eerste die een lezersrecensie schrijft!

Geef uw waardering

Zeer goed Goed Voldoende Matig Slecht

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        In 10 stappen een vrij en gelukkig kind