Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20

In 10 stappen reflecteren op topniveau

Inspireer je mensen en leid ze met vertrouwen naar de toekomst

Paperback NL 2022 9789493277151
Vandaag voor 23:00 uur besteld, morgen in huis

Samenvatting

IN 10 STAPPEN REFLECTEREN OP TOPNIVEAU

Leid jij mensen of een bedrijf in complexe situaties en leef je van het ene conflict naar de volgende deadline? Heb je het gevoel dat je er alleen voor staat en dat je leiderschap soms een lijdensweg is? Pieker je over de gevolgen van je beslissingen en verstoren interne dialogen je nachtrust? Dan is dit hét boek voor jou!

Rita helpt je met reflecterende vragen om niet alleen kritisch naar jezelf, maar ook naar je team en je bedrijf te kijken. Je leert op je pauzeknop drukken en vanuit een ander perspectief naar jezelf, je team of je bedrijf kijken. Je stelt de juiste reflecterende en coachende vragen en neemt beslissingen waar je achter staat. Na het lezen van dit boek inspireer jij mensen leid je ze met vertrouwen naar de toekomst, ook in moeilijke omstandigheden.

Lees de succesverhalen van ervaren leiders, consultants en executives. Ontdek de impact van hun reflectie op leiderschap, mensen, oplossingen en successen.

Rita Termote is Executive Leadershipcoach en loopbaancoach bij CoachingSolutionsOnline. Al vele jaren helpt ze gepassioneerde freelancers, consultants, zelfstandige zaakvoerders en bedrijfsleiders van kleine en grotere bedrijven om meer voldoening uit hun werk te halen.

‘In dit boek reikt Rita een interessant en nuttig kader aan, waarmee je aan de slag kunt gaan om jezelf, je bedrijf en je team naar een hoger niveau te brengen.’
Jürgen Ingels - Ondernemer en favoriet van de nieuwe tijd

Specificaties

ISBN13:9789493277151
Taal:NL
Bindwijze:paperback
Uitgever:Expertboek
Verschijningsdatum:22-3-2022

Lezersrecensies

Wees de eerste die een lezersrecensie schrijft!

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        In 10 stappen reflecteren op topniveau