Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20
Seminar

MASTERCLASSREEKS - Resultaat- en mensgericht leidinggeven

Seminar met Hans van der Loo, Tanja Smid, Wanda Kraal, Marjan Haselhoff, Diederick Janse, Marco Bogers

Seminar met Hans van der Loo, Tanja Smid, Wanda Kraal, Marjan Haselhoff, Diederick Janse, Marco Bogers

MASTERCLASSREEKS - Resultaat- en mensgericht leidinggeven

Met onder andere...

Hans van der Loo Hans van der Loo
Tanja Smid Tanja Smid
Wanda Kraal Wanda Kraal

Over dit seminar

Als leidinggevende komt u dagelijks voor allerlei doelstellingen en dilemma’s te staan. Die ene medewerker moet u bijvoorbeeld anders motiveren en aansturen dan de ander, maar hoe? En op welke manier haalt u alles uit uw team? Welke stijl van leidinggeven werkt voor u én uw organisatie?

Tijdens deze reeks van vier masterclasses (eerste sessie 14 april) reiken 6 auteurs en trainers vanuit hun kennis, kunde en praktijkervaring u instrumenten aan die leidinggeven effectiever, productiever en ook leuker maakt.

  • Wanda Kraal & Tanja Smid over effectief leidinggeven
  • Diederick Janse & Marco Bogers over verhogen van teamproductiviteit
  • Marjan Haselhoff over ontspannen en succesvol leidinggeven
  • Hans van der Loo over energiek leiderschap

Boekenpakket bij dit seminar

Hoe krijgen ze me zo gek?
Marjan Haselhoff
Hoe krijgen ze me zo gek?
21,-
Leidinggeven doe je zo!
Wanda Kraal
Leidinggeven doe je zo!
34,50
Energy Boost voor jezelf, je team en je organisatie
Hans van der Loo
Energy Boost voor jezelf, je team en je organisatie
27,99
Getting teams done
Diederick Janse
Getting teams done
25,50

Sprekers

Hans van der Loo
Hans van der Loo
Hans van der Loo richt zich op zelfmotivatie en psychologische veiligheid in teams. Hij is onderzoeker, facilitator en auteur van meerdere bestsellers, zoals de in 2020 verschenen titels 'Psychologische veiligheid: Zo vorm je vrijmoedige teams' en 'Veldgids Psychologische veiligheid: Werkvormen, voorbeelden en tools om samen onbevreesd te presteren'.  Zijn nieuwste boek 'Teaming: de nieuwe realiteit van samenwerken' schreef hij samen met Patrick Davidson. Hun eerdere boek over Elon Musk – Musk Mania - verscheen in 8 talen in meer dan 30 landen.
Tanja Smid
Tanja Smid
Tanja Smid is zelfstandig trainer en adviseur op het gebied van leidinggeven en management development. Daarnaast begeleidt zij mensen en groepen met vragen op het vlak van persoonlijke effectiviteit en samenwerking. Zij werkte zelf meerdere jaren als leidinggevende. Tanja is als associé verbonden aan GITP.
Wanda Kraal
Wanda Kraal
Wanda Kraal is trainer en adviseur bij GITP, waar ze ook leiding geeft aan het kennisteam 'Communicatie en Samenwerking'. In managementdevelopmenttrajecten en traineeships werkt zij met zowel ervaren leidinggevenden als aanstormend talent. Ze is coauteur van 'De STAR-methode'.
Marjan Haselhoff
Marjan Haselhoff
Marjan Haselhoff is directeur/eigenaar van BuroKracht. Ze begeleidt als trainer/coach hoger management om bevlogen topteams te creëren d.m.v coachend leidinggeven en zelfsturende teams. Ze is auteur van het boek ‘Hoe krijgen ze me ze gek?’ en expertblogger op Managementsite.nl en andere managementsites. Marjan heeft jarenlange ervaring opgedaan in verschillende leidinggevende marketingfuncties bij multinationals. Tijdens het leidinggeven kwam ze er achter dat haar wezenlijke interesse en passie bij het coachen van mensen ligt. Ze heeft een soort tweede natuur ontwikkeld om bij mensen het potentieel te zien en van daaruit met ze te werken en inspireren. Ze doet dat op een doortastende, warme, humorvolle en no-nonsense manier.
Diederick Janse
Diederick Janse
Diederick Janse is Holacracy-coach en medeoprichter van adviesbureau Energized! Hij begeleidt organisaties bij het implementeren van Holacracy. Als medeoprichter van de Waking Up the Workplace-interviewserie ontwikkelde hij in 2012 een online training over de toekomst van werk. Hiervoor werkte hij onder andere samen met David Allen, auteur van Getting Things Done (GTD). Diederick Janse studeerde in 2006 af als bedrijfskundige en werkte onder andere met IBM, Springest, Shell, Emesa, Greenpeace en het wereldwijde Impact Hub-netwerk. Hij is een fervent GTD'er en volgde diverse trainingen bij Holacracy-pionier Brian Robertson. Diederick werkt vanuit Impact Hub Amsterdam en woont met zijn vriendin in Utrecht.
Marco Bogers
Marco Bogers
Marco Bogers is oprichter van Work in Flow, een trainingsbureau dat individuen en teams helpt bij het vormen van productieve gewoonten. Bogers studeerde Nederlands Recht en heeft een carrière in het bedrijfsleven achter de rug waarin hij marketing- en managementfuncties bekleedde bij Canon Europa en France Telecom. Hij is enthousiast GTD'er (Getting Things Done) en op dit moment actief als trainer, coach en spreker op het gebied van persoonlijke en teamproductiviteit. Hij werkt vanuit Impact Hub Amsterdam, is getrouwd, vader van twee kinderen en woont in Amsterdam.

Praktische informatie

Locatie

Landgoed de Horst, Driebergen
Landgoed de Horst De Horst 1, Driebergen

Routebeschrijving

Programma

Masterclass 1: maandag 14 april 2014
Leidinggeven die je zo! Wanda Kraal & Tanja Smid

Masterclass 2: maandag 12 mei 2014
Teamproductiviteit Diederick Janse & Marco Bogers

Masterclass 3: maandag 26 mei 2014
Succesvol leidinggeven Marjan Haselhof

Masterclass 4: maandag 16 juni 2014
Energiek leiderschap Hans van der Loo

 

Voorwaarden

TIJD EN DATA
Elke masterclass start om 13.30 uur. Vanaf 13.00 uur verzorgen wij telkens een lunch voor alle deelnemers. Na afloop van de afsluitende masterclass organiseren wij een netwerkborrel.

Masterclass 1: maandag 14 april 2014
Masterclass 2: Maandag 12 mei 2014
Masterclass 3: Maandag 26 mei 2014
Masterclass 4: Maandag 16 juni 2014

Deelnamekosten
De deelnamekosten voor deze masterclassreeks bedragen € 1.095,- (excl. btw) per persoon, inclusief het boekenpakket t.w.v. € 96,45, al uw consumpties, lunches en de afsluitende netwerkborrel.

Annuleringsvoorwaarden
Bent u bij nader inzien helaas verhinderd? Maak dan gebruik van onze schappelijke annuleringsregeling. Tot drie weken voor aanvang van het programma kunt u geheel kosteloos (schriftelijk) annuleren. Pas daarna bent u het volledige bedrag verschuldigd. Uiteraard kunt u zich altijd, zonder bijkomende kosten, laten vervangen door een collega.

Kortingen
Tip: dit programma is ook zeer geschikt voor teams die midden in of vlak voor een veranderproces staan! Wilt u met 3 of meer personen deelnemen aan dit seminar, stuurt u ons dan vooral een e-mail! Wij sturen u dan graag een kortingsaanbod.

Ook interessant voor u"

19 SEP
Seminar
Op 19 september komen sprekers uit de nationale én internationale top samen in Amsterdam. Om je in één dag bij te praten over toekomstbestendig leiderschap: Future Focused Leadership. Meer
995,-

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden