Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20
Seminar

Event: Het grootste kennisfestival van Nederland

Innovate!

Seminar met Martijn Aslander, Gijs van Wulfen, Patrick Davidson, Rianca Evers, Geanne van Arkel, Pia Mancini, Janneke Verwey, Joris Merks-Benjaminsen, Hans van der Loo, Theo Hendriks, Yousri Mandour, Joris Luyendijk, Martijn Arets, Desiree Driesenaar, Patrick Davidson, Joris Merks-Benjaminsen, Thomas Blekman, Arend Ardon

Seminar met Martijn Aslander, Gijs van Wulfen, Patrick Davidson, Rianca Evers, Geanne van Arkel, Pia Mancini, Janneke Verwey, Joris Merks-Benjaminsen, Hans van der Loo, Theo Hendriks, Yousri Mandour, Joris Luyendijk, Martijn Arets, Desiree Driesenaar, Patrick Davidson, Joris Merks-Benjaminsen, Thomas Blekman, Arend Ardon

Event: Het grootste kennisfestival van Nederland

Innovate!

Met onder andere...

Martijn Aslander Martijn Aslander
Gijs van Wulfen Gijs van Wulfen
Patrick Davidson Patrick Davidson

Over dit seminar

Het Kennisfestival is met meer dan 900 deelnemers inmiddels UITVERKOCHT. Mocht je interesse hebben in een kaartje, dan kunnen we jou op de 'reservelijst' plaatsen. Stuur ons dan een e-mail. Uiterlijk op maandag 23 mei hoor je dan of je alsnog welkom bent!

Op 25 mei 2016 vindt 'Het Grootste Kennisfestival van Nederland' plaats. En wel op een bijzondere locatie in Deventer: het Havenkwartier. Het Havenkwartier in Deventer is een locatie waar kunst, kennis en muziek op inspirerende wijze bijeen worden gebracht.

Het grootste kennisfestival wordt met veel verschillende partners georganiseerd, zoals de Provincie Overijssel, Gemeente Deventer, Managementboek, Google, Kijk op Oost Nederland, enzovoorts. Het grootste kennisfestival wordt gehouden op een prachtig festivalterrein in Deventer met een hoofdpodium met topsprekers en ondersteunende acts op verschillende kleinere podia.

Thema’s zijn o.a.: sociaal domein, duurzaamheid, (online) marketing, creativiteit, democratie 3.0, innovatie, geluk, klantbeleving, nieuw organiseren en nog veel meer!

Op de dag zelf stel je jouw eigen programma samen. Je kiest uit innovatie op het gebied van Nieuwe Businessmodellen & Organisatievormen, Transformatie, Duurzaamheid, Online marketing en Bestuurlijke vernieuwing.

Naast veel kennisdeling op dit festival is er volop ruimte voor muziek, theater en óók lekker & gezond eten. 

 

Sprekers

Martijn Aslander
Martijn Aslander
Martijn Aslander verbindt mensen, informatie en ideeën. Het benutten van de collectieve intelligentie van het netwerk is zijn specialiteit. Hij is een van de oprochters van Lifehacking.nl. Aslander is een veelgevraagd spreker op congressen en bijeenkomsten. 
Gijs van Wulfen
Gijs van Wulfen
Patrick Davidson
Patrick Davidson
Patrick Davidson helpt teams en organisaties om de toekomst naar voren te halen. Hij schrijft, begeleidt en adviseert over teaming, innovatie en visie. Dat doet hij vanuit betterday, een vernieuwend adviesbureau. Gefascineerd door mensen en teams die zichzelf overtreffen, schreef hij samen met Hans van der Loo vier boeken. 
Rianca Evers
Rianca Evers
trainer, procesbegeleider en politica
Geanne van Arkel
Geanne van Arkel
hoofd Sustainable Development, Interface
Pia Mancini
Pia Mancini
Democratie activiste en TED spreekster.
Janneke Verwey
Janneke Verwey
veranderaar Sah Projects, lanceerder duurzaam lifestyle-initiatief CoCasa
Joris Merks-Benjaminsen
Joris Merks-Benjaminsen
Joris Merks-Benjaminsen is een prijswinnend auteur. Hij had een leidende rol bij Googles initiatieven op het gebied van Diversity, Equity & Inclusion en was een van de hoogst scorende managers in de historie van het bedrijf. Tegenwoordig geeft hij trainingen voor managers en leiders over het bouwen van teams en organisaties met de juiste balans tussen menselijkheid en prestatiedruk.
Hans van der Loo
Hans van der Loo
Hans van der Loo richt zich op zelfmotivatie en psychologische veiligheid in teams. Hij is onderzoeker, facilitator en auteur van meerdere bestsellers, zoals het in 2020 verschenen boek 'Psychologische veiligheid' met de bijbehorende veldgids. Zijn nieuwste boek 'Teaming: de nieuwe realiteit van samenwerken' schreef hij samen met Patrick Davidson. 
Theo Hendriks
Theo Hendriks
Theo Hendriks is storyteller, auteur, spreker en oprichter van Theo Hendriks Corporate Storytelling. In de afgelopen jaren schreef hij vele corporate story's en hielp hij leiders, bestuurders, ondernemers en starters met het (her)vinden van hun eigen verhaal. In 2010 won hij daarmee de European Excellence Award in de categorie Change Communication.
Yousri Mandour
Yousri Mandour
Yousri Mandour is partner bij ICSB Marketing en Strategie. Hij is gespecialiseerd in strategie, onderzoek en innovatiemanagement.
Joris Luyendijk
Joris Luyendijk
Nederlandse journalist en antropoloog, auteur van diverse bestsellers
Martijn Arets
Martijn Arets
Martijn Arets daagt en inspireert met zijn bedrijf Brand Expedition organisaties en individuen uit op het gebied van merk, strategie, ondernemerschap, innovatie, nieuwe business modellen en, niet te vergeten, social media. Daarnaast gebruikt hij zijn ervaring en energie om andere organisaties verder te helpen en om te participeren in startups die de wereld willen veranderen.
Desiree Driesenaar
Desiree Driesenaar
trainer, coach, certified Blue Economy expert
Patrick Davidson
Patrick Davidson
Joris Merks-Benjaminsen
Joris Merks-Benjaminsen
Thomas Blekman
Thomas Blekman
Arend Ardon
Arend Ardon
Arend Ardon (1967) is sociaal psycholoog en bedrijfskundige en eigenaar van The Change Studio, een bureau dat inspirerende trajecten begeleidt op het gebied van leiderschap en vernieuwing. Ook treedt hij op als spreker en is hij als kerndocent aan diverse business schools verbonden.

Praktische informatie

Locatie

Havenkwartier Deventer
Havenkwartier Deventer Scheepvaartstraat 12 7411 MB Deventer

Routebeschrijving

Programma

13.00 uur Kick-off Kennisfestival

13.25 uur - 23.00 uur 

1. Rederij: Jan Rotmans, Martijn Aslander, Joris Merks, Arend Ardon, Rob Wijnberg, Tom de Ruyck, Pia Mancini, Joris Luyendijk & veel muziek

2. Theater: Remmelt Schuuring, Gijs van Wulfen, Yousri Mandour, Hans van der Loo, Martijn Arets, Joris Mercks, Theo Hendriks

3. Admiraal: Rutger Bregman, Rianca EversRingo Ossewaarde, Desiree Driesenaar, Geanne van Arkel, Thomas Blekman, Patrick Davidson & het 'hardkoor'

4. Dok H20: Muziekprodium met The Maureens, View for a day, The Groove Academy, Big Bang, Jeroen Kant, Mark Lotterman, Florian Wolff

Plus in het LAB: Creatief denken in organisaties, KIK sessies.

Op het buitenpodium: Pitch-rondes, Bit Coins sessies & nog veel meer!

 

Voorwaarden

De deelnamekosten voor dit festival bedragen € 195,- (excl. btw) per persoon. Iedere deelnemer ontvangt bij binnenkomst enkele munten ten behoeve van 1 heerlijke maaltijd en 5 consumpties. Extra munten zijn op het festival verkrijgbaar.

Bent je bij nader inzien helaas verhinderd? Maak dan gebruik van onze schappelijke annuleringsregeling. Tot twee weken voor aanvang van het event kun je geheel kosteloos (schriftelijk) annuleren. Pas daarna ben je het volledige bedrag verschuldigd. Uiteraard kun je je altijd, zonder bijkomende kosten, laten vervangen door een collega of iemand anders.

Kortingen
Wil je met met meerdere deelnemers naar het festival komen? Stuurt ons dan vooral een e-mail! Wij sturen je dan graag een kortingsaanbod.

Ook interessant voor u"

06 DEC
Seminar
Hoe werk je gezamenlijk aan een maatschappelijke transitie waarin organisaties, bedrijven en overheid hun bijdrage leveren aan een leefbare toekomst voor iedereen? Beleidsmakers, proces- en hr-managers, organisatiedeskundigen, directeuren, leidinggevenden en controllers zijn hier dagelijks mee bezig. Krijg inzicht in een ander economisch model, durf positie te kiezen en geef vorm aan de purpose in je organisatie. Meer
595,-
19 MRT
Collegereeks
In vier colleges ontwikkel je de kennis en vaardigheden over het werken aan sociale en psychologische veiligheid in jouw organisatie en team. Meer
1.695,-
21 MRT
Collegereeks
Het is een open deur, maar samenwerken wordt steeds belangrijker en gevarieerder. Psychologische kennis is een absolute must voor managers. Wetenschappelijk getoetst, toegankelijk gebracht door absolute toppsychologen. Meer
3.995,-

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden