Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20
Middagseminar

Traag versnellen met Arend Ardon

Reflectief en krachtig veranderen in het nu

Middagseminar met Arend Ardon

Middagseminar met Arend Ardon

Traag versnellen met Arend Ardon

Reflectief en krachtig veranderen in het nu

Met...

Arend Ardon Arend Ardon

Over dit middagseminar

Gelet op de huidige situatie en de nieuwste maatregelen omtrent COVID-19 weten wij op dit moment uiteraard nog niet of dit seminar op de geplande datum door kan gaan en laten wij maximaal 30 deelnemers toe. Uiteraard kunnen deelnemers ten allen tijde hun aanmeling annuleren. Uw veiligheid en gezondheid gaat ten allen tijde boven alles.

Bij veranderprocessen denken we vaak dat we snelheid maken door te gaan hollen. Niet dus. In dit middagseminar geeft Arend Ardon een volstrekt andere boodschap over vernieuwing: met vaker stilstaan ga je juist sneller.

Bij veranderprocessen is er een fundamentele spanning: met ons hoofd zijn we in de toekomst, maar met ons gedrag zijn we in het verleden. Hollend naar de toekomst repeteren we onbewust routines uit het verleden. Zo ontstaat een kloof tussen wat we nastreven en waartoe we echt in staat zijn. Door onbesuisd te gaan hollen, produceren we onbedoelde traagheid. Op de automatische piloot zien we niet wat we doen. We moeten wakker zijn.

Dit middagseminar laat de waarde zien van bewuste vertraging. Om te luisteren naar wat ons echt aan het hart gaat en zo energie vrij te maken voor onstuitbare beweging. Om stil te staan bij de routines die ons steevast afleiden van wat we echt willen. En om een omgeving te creëren die ons helpt ons verlangen echt in praktijk te brengen.

Arend Ardon helpt je zicht te krijgen op jouw eigen ingesleten gewoontes en hoe je die onbedoeld in stand houdt. Hij helpt je het ongemak op te zoeken dat hoort hij vernieuwing: je laat immers bestaande zekerheden los om het onbekende in te stappen. En hij geeft je handvatten hoe je in jouw team of afdeling een klimaat kunt creëren waarin vernieuwing iedere dag kan gedijen.

Wie niet kan vertragen, kan ook niet versnellen.

Wat leer je tijdens het middagseminar?

  • Hoe echte vernieuwing plaatsvindt in het NU
  • Hoe ons vermogen tot vallen en opstaan afneemt – en hoe je het weer kunt aanwakkeren
  • Hoe trage momenten en ongemak de bron zijn van leren en experimenteren
  • Hoe jij kunt bijdragen aan een klimaat van vernieuwen (met heel kleine interventies)

Boekenpakket bij dit middagseminar

Traag versnellen
Arend Ardon
Traag versnellen
25,-

Programma

12:15 uur Inlooplunch
13:30 start programma
17:00 afronding en borrel
13:30
Oude gewoontes, van kind tot professional
15:00 Middagbreak
15:30
Reflectief en krachtig vernieuwen in het NU
17:00 Afronding en '1,5 meter borrel'

Sprekers

Arend Ardon
Arend Ardon
Arend Ardon (1967) is sociaal psycholoog en bedrijfskundige en eigenaar van The Change Studio. Vanuit zijn onderneming werkt hij met collega’s en opdrachtgevers aan moderne wegen naar vernieuwing. De rode draden: Lead. Inspire. Create. Hij doceert aan diverse business schools. In 2009 promoveerde hij aan de Vrije Universiteit te Amsterdam op zijn proefschrift over leiderschap in complexe veranderprocessen. Hij is een veelgevraagd spreker. Van zijn boek 'Doorbreek de cirkel!' werden inmiddels 30.000 exemplaren verkocht. Het boek werd ook in het Engels uitgegeven (Break the Cycle!). Ook zijn 2e boek 'Ontketen vernieuwing!' werd een bestseller. Arend ontwikkelde met Elephant Road zijn online course over Veranderen en Vernieuwen, speciaal voor de smartphone en tablet. Met veel video, interactieve tests en een bibliotheek met verdiepingsmateriaal.

Praktische informatie

Locatie

Landgoed Zonheuvel, Doorn
Landgoed Zonheuvel, Amersfoortseweg 98, 3941 EP Doorn

Routebeschrijving

Programma

13.00 uur Inlooplunch

13.30 uur Blok 1: Oude gewoontes, van kind tot professional

15.00 uur Middagbreak

15.30 uur Blok 2: Reflectief en krachtig vernieuwen in het NU

17.00 uur Afronding en '1,5 meter borrel'

Voorwaarden

Gelet op de huidige situatie en de nieuwste maatregelen omtrent COVID-19 weten wij op dit moment uiteraard nog niet of dit seminar op de geplande datum door kan gaan en laten wij maximaal 30 deelnemers toe. Uiteraard kunnen deelnemers ten allen tijde hun aanmeling annuleren. Definitieve bevestiging en facturatie zal nu i.i.g. nog niet plaats vinden. Uw veiligheid en gezondheid gaat ten allen tijde boven alles.

Wat kost het? De deelnamekosten voor dit middagseminar bedragen € 295,- (excl. btw) per persoon, inclusief consumpties, inlooplunch en afsluitende netwerkborrel. Iedere deelnemer ontvangt het boek 'Traag versnellen' t.w.v. € 25,00.

N.B. Wilt u met 3 of meer personen deelnemen aan dit seminar, stuur dan een e-mail naar events@managementboek.nl voor een kortingsaanbod.

Bent u bij nader inzien helaas verhinderd? Maak dan gebruik van onze schappelijke annuleringsregeling. Tot twee weken voor aanvang van het event kunt u geheel kosteloos (schriftelijk) annuleren. Pas daarna bent u het volledige bedrag verschuldigd. Uiteraard kunt u zich altijd, zonder bijkomende kosten, laten vervangen door een collega.

----------------------------------------------------------------

In verband met de 1,5 meter afstand- en hygiënemaatregelen maximeren wij het aantal deelnemers op basis van de RIVM norm tot 30  personen.

Mocht het middagseminar onverhoopt niet plaats kunnen vinden, vanwege een langere impact van het Corona-virus, dan blijft het aangeschafte ticket geldig en kan gebruikt worden voor het verplaatste seminar. Bent u op die datum verhinderd, dan annuleren wij uiteraard kosteloos uw aanmelding.

Ook interessant voor u"

10 DEC
Seminar
Succesvolle organisaties en ondernemingen van nu richten zich op waardecreatie en duurzaam ondernemen met de blik op de toekomst. Meer
595,-
12 JAN
Collegereeks
Tijdens de collegereeks Veranderkunde leer je de meerwaarde van veranderen, vernieuwen en verbeteren gelijktijdig in te zetten. Meer
2.495,-

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden