Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20
,

Ontwikkel je mindset & Persoonlijke ontwikkeling op maat

Maatwerkpakket

Ingenaaid Nederlands 2020 9797090124891
Op voorraad | Vandaag voor 21:00 uur besteld, morgen in huis

Samenvatting

Maatwerkpakket

Ontwikkel je mindset
Heb jij wel een groeimindset? Als je dit een gekke vraag vindt, heb je nog niet kennisgemaakt met de theorie van Carol Dweck, die al enige tijd flinke impact heeft op onze kijk op leren en ontwikkelen. Juist binnen organisaties en voor oudere medewerkers is de groeimindset hard nodig. Deze kaartenset geeft leidinggevenden, HR-functionarissen, maar ook coaches, trainers en andere begeleiders een middel in handen om het gesprek over de mindset te voeren.
Ontwikkel je mindset bestaat uit 42 kaarten die mensen stimuleren om hun groeimindset aan te zetten. Iedere kaart bestaat uit een mooie foto en een krachtige vraag die je lerend vermogen versterkt.

Persoonlijke ontwikkeling op maat
Er zijn geen geheime formules of mystieke sleutels of drie eenvoudige stappen voor je persoonlijke ontwikkeling. Het is maatwerk om te komen van waar je bent naar waar je wilt zijn. Maar wie aan zichzelf wil werken heeft niet altijd professionele hulp nodig. Je kunt echt veel zelf doen. Dit boek en de bijbehorende website helpen je te ontdekken op welk gebied jouw leven nog rijker kan. In toegankelijke taal en zonder zweverigheid helpt dit boek je om de sterkste versie van jezelf te worden. Jij kiest op welke punten je wilt groeien en geeft je ontwikkeling vorm zoals jij wilt.
Tiny Kanters selecteerde de krachtigste oefeningen uit zijn eigentijdse verdiepende aanpak gebaseerd op innerlijke kracht. Daarmee zet je jouw volgende stap. En de volgende. Tot jij je krachtigste zelf bent geworden.

Specificaties

ISBN13:9797090124891
Taal:Nederlands
Bindwijze:ingenaaid
Verschijningsdatum:21-8-2020
Hoofdrubriek:Coaching en trainen

Lezersrecensies

Wees de eerste die een lezersrecensie schrijft!

Geef uw waardering

Zeer goed Goed Voldoende Matig Slecht

Over Espérance Blaauw

Als docent pedagogiek / didactiek en studiecoach in het MBO miste Espérance Blaauw het instrument om studenten zowel te inspireren als te laten focussen op zijn of haar kwaliteiten. Denkend vanuit inspiratie en plezier ontwikkelde zij de coachkaarten als spelmethode om te kunnen coachen op basis van kwaliteiten. Al gauw bleek deze methode niet alleen voor onderwijs goed te werken. Ook in het bedrijfsleven kunnen de coachkaarten een inspirerende en richtende rol spelen. Ondertussen heeft Espérance de coachkaarten als spelconcept en coaching-methode uitgewerkt. Ze begeleidt mensen die met coachkaarten willen werken en coacht in het onderwijs en in het bedrijfsleven.

Andere boeken door Espérance Blaauw

Over Tiny Kanters

Tiny Kanters is een internationaal opgeleid en gecertificeerd senior coach voor teams en managers. Hij heeft jarenlange ervaring bij overheid, bedrijfsleven en als ondernemer. Met innovatieve combinaties van verdiepende levensconcepten en een bedrijfskundige aanpak weet hij anderen te verrijken en succesvoller te maken. Zijn passie is mensen in hun innerlijke kracht te zetten. Eerder publiceerde hij bij Thema Inspiratiemanagement (2012).

Andere boeken door Tiny Kanters

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        Ontwikkel je mindset & Persoonlijke ontwikkeling op maat