Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20
Seminar

Online seminar: Wacht niet op de wind, ga roeien

Seminar met Jos Burgers

Seminar met Jos Burgers

Online seminar: Wacht niet op de wind, ga roeien

Met...

Jos Burgers Jos Burgers

Over dit seminar

Bestverkochte managementboek van 2020
‘Wacht niet op de wind, ga roeien!’ is het bestverkochte managementboek van 2020. In deze nieuwe masterclass deelt Jos Burgers zijn beste adviezen uit deze bestseller met je. Een bijzonder programma vol tips om (extra) succesvol te zijn in onzekere tijden.

Dit leer je in de masterclass van Jos Burgers:

  • Hoe deze tijd je kan inspireren om in actie te komen
  • Wat je kunt doen om relaties te versterken
  • Waarom je niet moet zwichten voor prijsdruk
  • Hoe je de kans op toevallig succes vergroot

Met speciale gasten!
In deze masterclass komt Jos niet alleen, hij neemt ook zijn speciale gasten mee: ondernemers die juist nu omdenken en boven het maaiveld uitsteken. Wie het zijn, dat is nog een verrassing. Maar je verwachtingen gaan we overtreffen. Dat weten we nu al.

Organisatie = DenkProducties
Dit seminar is een productie van DenkProducties i.s.m. Managementboek. Uw aanmelding wordt bevestigd en gefactureerd door DenkProducties.

Boekenpakket bij dit seminar

Wacht niet op de wind, ga roeien!
Jos Burgers
Wacht niet op de wind, ga roeien!
20,-
39

Programma

14:00 Start programma
17:30 Einde programma
Blok 1: Waarom roeien altijd beter is dan wachten
Hoe ontwikkel je het lef, de ideeën en de creativiteit om juist nu jezelf te onderscheiden? Hoe hou je het hoofd koel en blijf je van waarde voor je klant?
Blok 2: Relaties worden vanzelf slechter
Goede en trouwe klanten zijn dé reddingsboei voor ondernemers in crisistijd. Hoe versterk je de relatie met je bestaande klanten? Wat maakt dat zij jóu helpen?
Blok 3: Zwicht niet voor ‘Meer voor minder’
Wat doe je als de prijsdruk in je markt toeneemt? Korting geven is een heel slecht idee, maar wat kun je dan doen? Tips en alternatieven.
Blok 4: Vergroot de kans op toevallig succes
Er is geen ‘zilveren kogel’ voor ondernemers, maar je kunt de kans op een voltreffer wél flink vergroten. Hoe zorg je voor nieuwe omzet en vergroot je de kans om sterker uit de crisis te komen?

Sprekers

Jos Burgers
Jos Burgers
Jos Burgers RM (1951) is marketingman in hart en nieren. Hij startte zijn carrière in verkoop- en marketingfuncties bij een technische groothandel. Na een studie Bedrijfseconomie aan de Universiteit van Tilburg was hij ruim tien jaar als docent Marketing verbonden aan Fontys Hogescholen te Eindhoven. Daarna adviseerde hij gedurende een tiental jaren organisaties van uiteenlopende aard en omvang op het terrein van strategie, marketing en klantgerichtheid. Tegenwoordig richt hij zich volledig op het schrijven van boeken en het geven van presentaties, workshops en seminars. Met ongeveer tweehonderd presentaties per jaar is Jos Burgers een veelgevraagd spreker. Zijn boeken vormen daarvoor de basis. Hij houdt zijn publiek een spiegel voor en laat mensen anders kijken naar hun werk. Humor is daarbij een belangrijk wapen, evenals het gebruik van praktijkvoorbeelden.

Praktische informatie

Locatie

Thuiskantoor
Thuiskantoor

Routebeschrijving

Programma

14.00 uur: Start programma

Blok 1: Waarom roeien altijd beter is dan wachten

Blok 2: Relaties worden vanzelf slechter

Blok 3: Zwicht niet voor ‘Meer voor minder’

Blok 4: Vergroot de kans op toevallig succes

17:30 uur: Einde programma 

Voorwaarden

Dit online seminar kost € 295,- (excl. BTW) en kunt u thuis volgen via een nieuw digitaal platform van Denkproducties. Alle deelnemers ontvangen uiteraard de bestseller 'Wacht niet op de wind, ga roeien!' van Jos Burgers.

Opgeven kan via deze link.

Mocht u vragen hebben, stuurt u dan vooral een e-mail naar ons.

Voor de digitale masterclasses hoeft u geen tool te downloaden. Een aantal dagen voor de masterclass ontvangt iedere deelnemer een link naar de live sessie. Deze kunt u het beste openen in een Google Chrome browser.

Ook interessant voor u"

12 OKT
Seminar
Kom ook naar deze unieke dag met 5 topsprekers over de psychologie van leiderschap. Meer
625,-
18 NOV
Seminar
Op 18 november leert u in één dag wat u kunt doen om uw overtuigingskracht te vergroten. U krijgt les van de beste Nederlandse beïnvloedingsexperts én de wereldwijde autoriteit op dit terrein: Robert Cialdini. Meer
995,-
01 OKT
Seminar
Kom ook naar deze actuele dag over het organiseren van wendbaarheid en veranderen door te experimenteren en samen te leren! Meer
625,-

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden