Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20

Podcast

De Boekenpraktijk #5: Authentiek zelfvertrouwen

Authentiek zelfvertrouwen, wat is dat eigenlijk? Is het belangrijk? Zijn er leiders die het hebben? Is het te ontwikkelen? En, hoe doe je dat dan? Jacqueline Brassey schreef samen met Nick van Dam en Arjen van Witteloostuijn Authentiek zelfvertrouwen. Deze week is Jacqueline te gast in de Boekenpraktijk.

Willem van Leeuwen | 25 maart 2021

Brassey had een persoonlijke drive om juist dit boek te schrijven: 'Ik voelde me zo bevrijd en empowerd door wat ik had geleerd op het gebied van emotionele flexibiliteit dat ik het naar de werkcontext wilde brengen.' Want iedereen kan leren om meer zelfvertrouwen te krijgen  Het is zonde als onzekerheid ons tegen houdt om de beste versie van onszelf te worden. Of als we onze mening niet delen of als we nieuwe kansen en uitdagingen niet aangaan. Zelfvertrouwen helpt.

In deze aflevering van podcast de Boekenpraktijk spreekt Willem van Leeuwen naast Jacqueline Brassey ook met praktijkgast Karen Pullen. Karen is senior-coach en helpt haar coachees weer meer energie te krijgen. Zelfvertrouwen is daarbij een belangrijk onderwerp. Bijvoorbeeld na een burn-out. Of als je als verpleegkundige weer de corona-afdeling op moet terwijl je er na de eerste golf toch angst voor hebt gekregen.

Luister de aflevering

 

Over de Boekenpraktijk
De Boekenpraktijk is een podcast van Managementboek. Presentator Willem van Leeuwen onderzoekt elke twee weken samen met auteurs en praktijkgasten hoe de theorie van managementboeken aansluit bij de praktijk. De podcast vind je op Spotify, Apple Podcasts, Google Podcasts, Soundcloud, YouTube of in je eigen favoriete podcastapp.

Deel dit artikel

Boek bij dit artikel

Jacqueline Brassey, Nick van Dam, Arjen van Witteloostuijn
Authentiek zelfvertrouwen

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden