Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20

Preview

De roep van de hooggevoelige vrouw

Enkele jaren geleden klom ik uit een zware burn-out. Het was de vijfde in vijftien jaar tijd en de zwaarste die ik ooit had doorstaan, bovendien kampte ik met een zware depressie en had ik een straatangst ontwikkeld.

Tamara Beekmans | 11 mei 2018 | 2-3 minuten leestijd

Mijn situatie leek uitzichtloos, zo erg zelfs dat ik het voor de eerste keer in mijn leven wilde opgeven. Ik heb een turbulente start gehad in het leven. Tijdens mijn kindertijd heb ik zware trauma’s opgelopen, als gevolg daarvan heb ik mijn leven lang met PTSS, posttraumatische stressstoornis, en een chronische depressie rondgelopen. Voortdurend was ik in gevecht met mezelf en de buitenwereld. Maar iets in mij zorgde dat ik ervoor koos om terug naar het licht te klimmen. Het was de stem van mijn ziel die me toefluisterde en me uiteindelijk heeft helpen helen. Ik begon te geloven in een nieuw leven voor mezelf. Dat is De roep van de hooggevoelige vrouw.

Ik heb mezelf leren helen door te luisteren naar mijn ziel, stappen te nemen om een verbinding met die ziel te creëren en zo mijn zielenopdracht gevonden.

Langzaam begreep ik wat de transformatieprocessen van mijn burn-out mij te vertellen hadden. Ik leefde vanuit mijn hoofd doordat mijn oude ego-overlevingsmechanismes nog actief waren. Ik moest mijn eigen tegenkrachten transformeren naar levensenergie om te kunnen leven vanuit mijn hart. Wanneer je jouw interne tegenkrachten leert doorzien en transformeren, zullen de externe tegenkrachten in de buitenwereld steeds minder vat op je hebben. Zo krijg je meer zelfcontrole en ontwikkel je een enorme innerlijke vrijheid.

Inmiddels ben ik geheeld van de PTSS en genezen van mijn depressie. Ik heb de donkerste krochten van mijn ziel onderzocht en doorleefd om een gigantische pijn en woede te verwerken en te transformeren, waardoor ik uiteindelijk, na vijfendertig jaar, in verbinding kwam met mijn zelfliefde en bronverbinding. Ik leef nu met een innerlijke vrijheid en een groot hartsbewustzijn.

In de afgelopen twintig jaar heb ik mijn eigen visie ontwikkeld en veel ervaring opgedaan in het werken met vrouwen als professioneel coach en trainer. Ik heb mijzelf leren doorgronden en ontdekt dat iedereen dezelfde mechanismes heeft die ik snel doorzie, kan vertalen en uitleggen om deze processen goed en integer te begeleiden, zodat de pijn afneemt en je uit je dramaverhaal komt om te verbinden met de kracht van wie je werkelijk bent. Dan kun je heel veel betekenen…

Ik vertel in dit boek mijn persoonlijke verhaal zodat je weet dat er altijd een weg is naar volledige genezing. Dit boek is voor vrouwen die met zichzelf aan de slag willen gaan. Ook als je veel stress ervaart, in een burn-out zit of met een depressie te kampen hebt, kun je dit boek met de handvatten, oefeningen en visualisaties uit de Vrouwenkrachtmethode gebruiken om de wezenlijke verbinding met jezelf te herstellen.

Hoeveel je ook ervaart, je kunt helen!

Tamara Beekmans (1975) is één van Nederlands best bekende coaches voor hooggevoelige vrouwen en de drijvende kracht achter de Vrouwenkracht Academie. Ze traint en coacht al een aantal jaren groepen hooggevoelige vrouwen. Voor duizenden hooggevoelige vrouwen vormt Tamara een bron van inspiratie, en haar jaarprogramma de begeleiding op de reis vanuit het hoofd naar het hart. Ze is de auteur van De roep van de hooggevoelige vrouw.

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden