Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20

Recensie

Elly Stroo Cloeck | 14 oktober 2020

Doelbereiktheid - 'Prima boekje om te helpen met goede voornemens'

In het handzame en luchtige boekje Doelbereiktheid van Alex Klein vind je een stappenplan om je doel te bereiken. Aan de orde komen: doelen stellen die haalbaar zijn, subdoelen bepalen, discipline, verantwoordelijkheid nemen, anderen om hulp vragen.

Elk hoofdstuk van Doelbereiktheid heeft een cumulerende samenvatting, een paar vragen die je allemaal met ja zou moeten beantwoorden, en ruimte voor aantekeningen. De tips en adviezen zijn grotendeels ontleend aan Ben Tiggelaar, Dan en Chip Heath, en Napoleon Hill, allemaal bekende denkers op dit gebied,

Daar voegt de auteur inhoudelijk niet zo veel aan toe. Hij maakt het persoonlijk door zijn eigen doelen en gedrag als illustratie op te voeren, waarbij hij aan Spaans leren niks doet, maar aan body-sculpting des te meer. Een prima boekje om je te helpen met je goede voornemens, als je snel een samenvatting wilt van de bekende literatuur op dit gebied.

Elly Stroo Cloeck is project- en interim-manager op het gebied van Finance, Internal Audit en Risk Management via haar bedrijf ESCIA. Daarnaast schrijft ze recensies en samenvattingen van managementboeken.

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden