Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20
Masterclass

Masterclass: Het perfecte project

Masterclass met Bart Flos

Masterclass met Bart Flos

Masterclass: Het perfecte project

Met...

Bart Flos Bart Flos

Over deze masterclass

Het perfecte project

Dit is een dynamische en interactieve masterclass over het verschijnsel projectprutsen en de remedie anti-prutsen (lees: leiderschap in projecten). Waarom mislukt tweederde van alle projecten, groot en klein, altijd en overal? Wat gaat er mis in de samenwerking, wie zit daar achter en wat kunnen we er aan doen?

Naast het bovengenoemde ludieke gedeelte (waarom mislukken projecten, hoe kunnen we prutsprojecten ontmaskeren en wat is een perfect project?) wordt inzicht gegeven in de sterktes en de zwaktes van de mens in een samenwerkingsverband. Deze tips & trucs zijn direct de volgende dag op de werkvloer toe te passen.

Anti-prutsen heeft qua thema dus zeker een lichtvoetig element (er valt veel te lachen-gieren-brullen om falende prutsprojecten en het bijbehorende gedrag van de mens) maar de serieuze ondertoon wordt ook benadrukt: ontsporende projecten kosten kapitalen – miljarden bij de overheid en miljoenen in het bedrijfsleven – én de mens heeft er flink onder te lijden.

Met Het Perfecte Project leren we hoe we dat kunnen voorkomen door te focussen op de rol van de mens als sleutel tot succes.

Groepskorting
Bent u voornemens om met 3 of meer deelnemers naar deze bijeenkomst te komen? Stuurt u ons dan vooral een e-mail! Wij sturen u dan graag een kortingsaanbod.

De Managementboek Events zijn CEDEO erkend. Inmiddels hebben meer dan 5000 professionals onze bijeenkomsten bezocht en hoog gewaardeerd.

Boekenpakket bij deze masterclass

Het perfecte project
Bart Flos
Het perfecte project
12,95

Sprekers

Bart Flos
Bart Flos
Groot enthousiasme en veel energie kenmerken de passie die Bart Flos voelt voor zijn vakgebied. Flos is auteur, klaagcoach en veranderspecialist. Maar hij is ook fotograaf, jazzpianist, componist en arrangeur. Als geen ander weet Flos wat het effect is van het individu op de groep en omgekeerd. En hoe de kleine sociale groepen op hun beurt de grote groepen, onze organisaties, beinvloeden. 

Video

Praktische informatie

Locatie

Landgoed de Horst, Driebergen
Landgoed de Horst De Horst 1, Driebergen

Routebeschrijving

Programma

09.30 uur Koffie en registratie

10.00 uur
Inleiding
- Projectprutsen voor professionals
- De Zevenkoppige Zandloper©: van prutsen naar perfectioneren
Begin niet halsoverkop aan een project
- De juiste leider op de juiste plaats:
  doe de Project Matchtest©
- De PRIC-lijsten©: met informatie de confrontatie aangaan
Durf te stoppen als het misgaat
- Het S.T.O.P.-principe©: opnieuw beginnen is stoer
- Het Anti-prutskwadrant©: waar staat uw project?

12.00 uur Lunch

13.00 uur
Pak de onvermijdelijke problemen bij de wortel aan
- De secundaire branddriehoek©: overeenstemming, toewijding, investering
- Worteltrekken met de Probleem Analyse Checklist©
- Denktanken: gebruik de breinkracht van een projectteam
 Gedraag u als ondernemer!
- Hoe succesvol zijn uw projecten? Doe uw Project Prutstest©
- De Zeven Vergadervragen© Evalueer, deel en vier ervaringen
- Over de definitie van projectsucces
- De Succes Analyse Checklist©
Perfectioneer uw project!
- De projectsuccescyclus
- Wanneer is uw project perfect?

17.00 uur Afsluiting & social networking borrel

Voorwaarden

DEELNAMEKOSTEN
De deelnamekosten voor deze masterclass bedragen € 595,- (excl. btw) per persoon, inclusief consumpties, lunch en afsluitende netwerkborrel. Iedere deelnemer ontvangt de bestseller Het Perfecte project.

ANNULERINGSVOORWAARDEN
Bent u bij nader inzien helaas verhinderd? Maak dan gebruik van onze schappelijke annuleringsregeling. Tot twee weken voor aanvang van de masterclass kunt u geheel kosteloos (schriftelijk) annuleren. Pas daarna bent u het volledige bedrag verschuldigd. Uiteraard kunt u zich altijd, zonder bijkomende kosten, laten vervangen door een collega

KORTING
Wilt u met 3 of meer personen deelnemen aan deze masterclass, stuurt u ons dan vooral een e-mail! Wij sturen u dan graag een kortingsaanbod.
events@managementboek.nl

 

Ook interessant voor u"

18 APR
Masterclass
Luisteren is een niet te onderschatte leiderschapsvaardigheid. Een leider die goed kan luisteren, creëert een klimaat waarin mensen zich uitspreken en elkaar beter begrijpen. Dat leert u in deze luistermasterclass. Meer
699,-
23 APR
Seminar
Laat je inspireren, verrassen en uitdagen. Ontmoet collega’s en ga naar huis met een schat aan ervaringen die niet alleen je coachgesprekken rijker maken, maar die je ook anders naar jezelf laten kijken. Het Grote Coachevent 2024 is een bruisende dag die draait om leren, groeien en coachen, maar ook om plezier in je vak, nieuwe contacten en verhelderende inzichten. Meer
350,-
14 MEI
Collegereeks
Als leidinggevende ben je niet alleen verantwoordelijk voor de resultaten van je team, maar ook voor de ontwikkeling van je teamleden. In zes colleges verken je de belangrijkste aspecten van coachend leiderschap. Meer
2.495,-

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden