Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20

Buiten de lijntjes

Stimuleer je creativiteit

E-book Epub met watermerkbeveiliging Nederlands 2013 9789000323777
Direct te downloaden

Samenvatting

Creativiteit is de grootste gave van de menselijke intelligentie. Hoe complexer de wereld wordt, hoe creatiever we met uitdagingen moeten omgaan. Terwijl kinderen over het algemeen niet twijfelen aan hun eigen creativiteit, zijn volwassenen veelal minder zeker van zichzelf. Wat verandert er tijdens het volwassen worden? Organisaties over de hele wereld geven aan behoefte te hebben aan creatieve mensen die zich snel kunnen aanpassen aan veranderingen, maar kunnen die niet vinden. Waar zijn deze mensen?

In dit provocatieve en inspirerende boek vertelt Robinson waarom creativiteit zo belangrijk is, waarom mensen denken dat ze niet creatief zijn, hoe het zover gekomen is en wat we eraan kunnen doen. We zijn tenslotte allemaal creatief, we moeten het soms alleen herontdekken.

Specificaties

ISBN13:9789000323777
Trefwoorden:creativiteit, talent, passie
Taal:Nederlands
Bindwijze:e-book
Beveiliging:watermerk
Bestandsformaat:epub
Aantal pagina's:300
Druk:1
Verschijningsdatum:5-8-2013
ISSN:

Expertrecensies (2)

Buiten de lijntjes
José Otte | 17 september 2014
‘Buiten de lijntjes’ is een boek over creativiteit. Robinson schrijft over de ontwikkeling van natuurlijke talenten. In dit boek analyseert hij de huidige tijd en de tendens om de prestaties steeds hoger op te voeren. Hij beschrijft het belang van het vinden van creativiteit, van de natuurlijke talenten.
Lees verder
Buiten de lijntjes
Sandra Kok | 6 december 2013
Als ondernemer ben ik iedere dag bezig met het herkennen van kansen en mogelijkheden. Dat vraagt om creativiteit, om anders denken. De titel van 'Buiten de lijntjes' van Ken Robinson gaf mij het idee dat het aansloot op wat ik doe. Het was iets anders dan verwacht waardoor het eerste hoofdstuk even doorbijten was. Daarna werd ik echter blij verrast en bracht het nieuwe inzichten.
Lees verder

Lezersrecensies

Wees de eerste die een lezersrecensie schrijft!

Geef uw waardering

Zeer goed Goed Voldoende Matig Slecht

Interviews en artikelen (1)

nieuws
Creativiteit stimuleren en onderwijzen mag niet stoppen
Bertrand Weegenaar 2 februari 2017 Er zwerft een stapel boeken die ik heel lang moet lezen. Veel lezers hebben last van ‘last in, first out’. Herkenbaar? In deze categorie zijn wat boeken terecht gekomen die als gemeenschappelijke deler creativiteit hebben.

Over Ken Robinson

Sir Ken Robinson is een internationaal erkend leider in de ontwikkeling van menselijk potentieel en creativiteit. Hij adviseerde al vele overheden, multinationals en ideële organisaties over het nut van creativiteit voor vooruitgang.

Andere boeken door Ken Robinson

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        Buiten de lijntjes