Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20
,

Innoveerkracht

12 visionairs over nieuw leiderschap en sociale innovatie

E-book Epub met watermerkbeveiliging Nederlands 2013 9789023251194
Direct te downloaden

Samenvatting

Op zoek naar nieuwe ideeën om uw organisatie vitaler en wendbaarder te maken? Wilt u het innoverend vermogen én de impact vergroten? In 'Innoveerkracht' geven 12 visionairs hun visie op nieuw leiderschap en sociale innovatie.

De kern van ieders gedachtengoed wordt onderbouwd met inspirerende voorbeelden uit de praktijk. We zoeken daarbij naar de veranderende rol van HR. HR wordt steeds meer een perspectief om naar een organisatie te kijken in plaats van een afdeling. 'Innoveerkracht' is geschreven voor iedere (HR-)manager die duurzaam wil organiseren.

Guido van de Wiel verzorgt de interviews en introduceert de term Innoveerkracht: een combinatie van innovatie en veerkracht. Juist deze combinatie dekt de lading van de gezamenlijke boodschap die de visionairs geven, ieder vanuit hun eigen invalshoek. Innoveerkracht betekent meer productiviteit, maar ook meer aanpassingsvermogen aan veranderende omstandigheden, met oog voor mens én maatschappij.

Delen van deze interviews verschenen eerder op het HRcommunitykennisplatform www.hrzone.nl van Joren de Koning.

Specificaties

ISBN13:9789023251194
Taal:Nederlands
Bindwijze:e-book
Beveiliging:watermerk
Bestandsformaat:epub
Aantal pagina's:168
Druk:1
Verschijningsdatum:7-8-2013
Hoofdrubriek:Verandermanagement

Expertrecensies (1)

Milou Engelaer | 19 november 2013
In mijn eerste week in de functie van adviseur bij Adviestalent, werd mij al de vraag gesteld die ik het meest vreesde: 'Jij hebt nog een frisse blik, hoe kijk jij daar tegenaan?' Een vraag die voor mijn gevoel eigenlijk betekende: zeg jij er eens iets creatiefs over, dat ons tot een inzicht brengt waar wij nog nooit over nagedacht hebben, dat inhoudelijk sterk en relevant is en bijdraagt aan de doelen die behaald moeten worden.Lees verder

Lezersrecensies

5.0 van de 5
5 stemmen
5
0
0
0
0

Geef uw waardering

Zeer goed Goed Voldoende Matig Slecht

Over Guido van de Wiel

Guido van de Wiel is eigenaar van Wheel Productions, een bedrijf dat zich toelegt op storytelling in organisaties. Hij is als coach verbonden aan de business schools Rotterdam School of Management en Tias. Verder is hij verbonden aan Verdraaide organisaties, De Veranderbrigade en HRcommunity. Van 2012 tot en met 2016 was hij daarnaast hoofdredacteur van het platform www.duurzaamnieuworganiseren.nl. Hij schreef onder meer (mee aan) publicaties als 'Teams van de toekomst', 'Cirkel van verandering' en 'Organiseren met toekomst'. Eind 2015 is hij uitgeroepen tot Trendwatcher of the Year 15-16.

Andere boeken door Guido van de Wiel

Over Remco Mostertman

Remco Mostertman is initiatiefnemer van HRcommunity. In 2009 begon hij aan het bouwen van een community om het HR & Change vakgebied te innoveren en bij te dragen aan wendbaarheid en werkplezier. HRcommunity faciliteert verbinding, ontmoeting en dialoog, voor lijnmanagers, HR professionals en ieder ander die gelooft dat mensen de sleutel tot succes zijn. Remco is een gedreven en gedegen business developer en community builder. Met plezier draagt hij bij aan de ontwikkeling van individu en organisatie en de innovatie van het HR & Change vakgebied. Door het bij elkaar brengen van bevlogen en deskundige mensen die elkaar verder helpen middels het belangeloos delen van kennis en ervaringen. Meer artikelen, blogs, video's, e-books, boeken en discussie vindt u op www.hrzone.nl en op www.changeinsite.nl met alles over verandermanagement en leiderschap. www.hrcommunity.nl

Andere boeken door Remco Mostertman

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        Innoveerkracht