Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20

Straatwijs - Managementlessen van de maffia

E-book Epub met watermerkbeveiliging Nederlands 2012 9789024547715
Verkooppositie 4730Hoogste positie: 361
Direct te downloaden

Samenvatting

U kunt over management dikke boeken lezen of peperdure meerdaagse cursussen volgen. Maar de beste leerschool is de praktijk en de mondelinge overdracht door hen die gepokt en gemazeld zijn. 'Straatwijs - Managementlessen van de maffia' is op dit principe gebaseerd.

Louis Ferrante put voor zijn managementlessen uit zijn eigen rijke ervaring als lid van de New Yorkse Gambino-familie. Hij beschrijft organisatieprincipes en motivatietechnieken van criminele organisaties die evengoed toepasbaar zijn in de bovenwereld. Business as usual zou u kunnen stellen.

Ferrantes lessen gaan over waarden en normen, loyaliteit, flexibiliteit, motiveren, teambuilding, charisma, hiërarchie, het belang van netwerken, het ruiken van kansen, het afdwingen van geluk, het winnen van vertrouwen, en nog veel meer. En hij weet ze te verpakken in prikkelende anekdotes uit de kleurrijke misdaadwereld van New York.

Specificaties

ISBN13:9789024547715
Taal:Nederlands
Bindwijze:e-book
Beveiliging:watermerk
Bestandsformaat:epub
Aantal pagina's:4
Druk:1
Verschijningsdatum:27-3-2012
Hoofdrubriek:Algemeen management

Expertrecensies (1)

Maffiapraktijken
Hans van der Klis | 19 maart 2012
Zonder dat het meteen over afgehakte paardenkoppen gaat, komen de praktijken van Don Vito Corleone en zijn kameraden regelmatig naar voren in de managementliteratuur. Ook in Straatwijs, een boek met managementlessen van de voormalige maffioso Louis Ferrante.Lees verder

Lezersrecensies

Wees de eerste die een lezersrecensie schrijft!

Geef uw waardering

Zeer goed Goed Voldoende Matig Slecht

Over Louis Ferrante

Louis Ferrante, voormalig lid van de Gambinofamilie, is na jaren in de gevangenis schrijver geworden. Hij is ook actief als motivational speaker.

Andere boeken door Louis Ferrante

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        Straatwijs - Managementlessen van de maffia