Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20

Social media voor senioren

E-book Epub met watermerkbeveiliging Nederlands 2016 9789055948277
Direct te downloaden

Samenvatting

Social media zijn handig, nuttig en leuk. Je kunt facebooken met uw kleinkinderen, skypen met je dochter die in Australië woont, de foto's van je fotoclub delen op Instagram, oud-collega's terugvinden via LinkedIn. Wil jij dit ook maar heb je nog geen idee waar te beginnen? Zie je op tegen de tijd die het kost om dit allemaal te leren? Of ben je allang op Facebook of een ander netwerk actief, maar wil je meer weten over de andere mogelijkheden? Met dit boek heb je snel de verschillende social media onder de knie, of je nu wilt twitteren of toch liever eerst Whatsapp uitprobeert.

Elk netwerk ziet er dan wel anders uit, maar de basis werkt hetzelfde. Vandaar dat dit boek niet is opgedeeld in aparte hoofdstukken over de verschillende social media, maar juist een integrale benadering volgt: als je ziet dat de structuren van deze sociale netwerken op elkaar lijken (aanmelden, profiel aanmaken, delen), kun je gemakkelijk zelf aan de slag, in je eigen tempo, met een netwerk naar keuze. Na het lezen van deze handige gids heb je in een mum van tijd de eerste Facebook-berichten met je familie uitgewisseld!

Specificaties

ISBN13:9789055948277
Taal:Nederlands
Bindwijze:e-book
Beveiliging:watermerk
Bestandsformaat:epub
Aantal pagina's:117
Uitgever:Scriptum
Druk:4
Verschijningsdatum:7-10-2013
ISSN:

Lezersrecensies

Wees de eerste die een lezersrecensie schrijft!

Geef uw waardering

Zeer goed Goed Voldoende Matig Slecht

Over Annet van Betuw

Annet van Betuw ging in december 1995 online om informatie te vinden over de zeldzame chromosoomafwijking van haar oudste dochter. Die was er en ze vond ook andere ouders. Geen wonder dat ze internet omarmde. Vanzelf ging ze ook social media gebruiken. Sinds 2009 geeft ze trainingen en workshops social media. Daar ontmoet ze veel nieuwsgierige ouderen die anders met social media omgaan dan jongeren.

Andere boeken door Annet van Betuw

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        Social media voor senioren