Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20

Wake-up call voor weekendwensers

Weer lachend naar je werk

E-book Epub met watermerkbeveiliging Nederlands 2015 9789055949533
Verkooppositie 2673
Direct te downloaden

Samenvatting

Het tijdperk waarin een werknemer van baan veranderde omdat de baas een tiran was, de leaseauto bij de buren wel lichtmetalen velgen had, het kerstfeest niet bij Van der Valk, maar in de eeuwige sneeuw van Sölden werd gehouden of welke andere goede reden dan ook, ligt achter ons. De betere banen liggen voor de meeste Nederlanders momenteel niet voor het oprapen.

Het is ook lang niet zeker dat die gouden tijden terugkeren. Dat betekent dat je als werknemer niet meer bij de eerste de beste hobbel je ontslagbrief kunt indienen. Je moet er het beste van maken. Sterker: je bent tientallen van de 168 uren die je per week leeft kwijt aan je werk, dan is het wel heel sneu als je dan alleen maar naar de zaterdag zit te verlangen.

Hoe je zorgt dat jij geen 'weekendwenser' wordt? Of blijft? Door jezelf als werknemer opnieuw uit te vinden. Door je eigen feestje op de werkvloer te bouwen, keer op keer, dag na dag. Denk je nu al: 'Ja, maar...' en zie je meteen redenen waarom dat in jouw specifieke geval niet gaat lukken? Wakker worden! Je leeft maar één keer.

Specificaties

ISBN13:9789055949533
Trefwoorden:werkplezier
Taal:Nederlands
Bindwijze:e-book
Beveiliging:watermerk
Bestandsformaat:epub
Aantal pagina's:176
Uitgever:Scriptum
Druk:1
Verschijningsdatum:25-3-2015
Hoofdrubriek:Werk en loopbaan

Expertrecensies (1)

Marjolein te Kolsté | 12 mei 2015
Als je op maandag alweer naar het weekend verlangt, dan is er iets mis. Maar als naar een andere baan vluchten niet kan, vechten niet slim is en lijdzaam afwachten je ding niet is… wat dan? Dan is dít je boek om vol geïnspireerd ertegen aan te gaan om (weer) iets van je (werk)leven te maken.Lees verder

Lezersrecensies

4.0 van de 5
1 stem
0
1
0
0
0

Geef uw waardering

Zeer goed Goed Voldoende Matig Slecht

Over Jan Dijkgraaf

Jan Dijkgraaf is al zijn hele werkzame leven bezig met het omhoog houden van honderd ballen tegelijk. Hij werkte als verslaggever (onder meer bij Panorama), hoofdredacteur (onder meer bij Metro, Management Team, HP/De Tijd en PowNed), radiopresentator (Echte Jannen), is vader, echtgenoot, voetbalscheidsrechter en spreker, columnist (onder meer bij Sp!ts en Men's Health) en schrijver van cadeau- en managementboeken. Zijn (spreekwoordelijke) middelvinger heeft hem weer baas over zijn eigen tijd gemaakt.

Andere boeken door Jan Dijkgraaf

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        Wake-up call voor weekendwensers