Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20
,

En... Actie!

Creativiteit en improvisatie voor groepen en teams

E-book Epub met watermerkbeveiliging Nederlands 2011 9789058714589
Direct te downloaden

Samenvatting

Onder de douche, terwijl u aan het joggen bent, net voordat u in slaap valt... Waar krijgt u uw beste ideeën? Creatieve oplossingen komen meestal vanzelf wel boven dwarrelen als u maar tijd en geduld genoeg hebt. Maar als u die tijd en dat geduld nou eens niet hebt? Wat dan? Dan is het belangrijk op het goede moment de juiste voorwaarden te scheppen voor een creatief proces. Maar hoe doet u dat? En hoe stimuleert u anderen om het beste uit hun creatieve zelf te halen?

De oplossing vindt u in dit boek. Want 'En... Actie!' is een boekje vol met katalysatoren en triggers waarmee u iedereen die dat wil (ook die stille willy en dat muurbloempje), een kans kunt geven om innovatieve en ingenieuze oplossingen te verzinnen voor ingewikkelde problemen.

De auteurs hebben technieken uit het improvisatietheater gecombineerd met de drie fasen uit het creatief proces. En uit die cocktail is een verrassende, bruisende en prikkelende nieuwe aanpak ontstaan voor het begeleiden van brainstorms en andere creatieve processen. Alle oefeningen zijn in de praktijk getest en klaar voor gebruik door elke trainer, groepsleider en docent. 'En... Actie!' is het eerste Nederlandstalige boek over het begeleiden en stimuleren van creatieve (groeps)processen en hoort gewoon thuis in de professionele trainersboekenkast.

"Lees, blader, noteer, visualiseer, voel, glimlach, sta recht, beweeg, toon lef, speel, vertrouw en laat creativiteit door je daden stromen" - Igor Byttebier, auteur van Creativiteit Hoe? ZO!

Specificaties

ISBN13:9789058714589
Taal:Nederlands
Bindwijze:e-book
Beveiliging:watermerk
Bestandsformaat:epub
Aantal pagina's:4
Druk:1
Verschijningsdatum:14-2-2011
Hoofdrubriek:Coaching en trainen
ISSN:

Lezersrecensies

5.0 van de 5
3 stemmen
3
0
0
0
0

Geef uw waardering

Zeer goed Goed Voldoende Matig Slecht

Over Cyriel Kortleven

Cyriel Kortleven is professioneel spreker en auteur. Hij is op een missie: een boost geven aan de creatieve en ondernemende mindset van professionals in verandering. Cyriel heeft meer dan 20 jaar ervaring in het vakgebied van creativiteit en innovatie. Hij heeft al in meer dan 23 landen presentaties gegeven op 5 verschillende continenten. Cyriel is de eerste Belgische Certified Professional Speakers (CSP) en is een van de 35 mensen op deze aardbol die zich Global Speaking Fellow mag noemen - een award voor ervaren sprekers die over heel de wereld spreken. Cyriel is daarnaast auteur van 5 boeken waarvan zijn laatste boek ‘the Change Mindset' wereldwijd veel lof krijgt. Cyriel in 25 woorden: Internationaal spreker, Auteur 4 boeken, Master of Interaction, Inspirator, Certified Speaking Professional, Prikkelt creativiteit, Onthult potentieel, Interactie, Less is beautiful, Yes And Act, Mens, Aanwezig!

Andere boeken door Cyriel Kortleven

Inhoudsopgave

Inleiding

Deel 1: Theorie
1. Hoe mensen en organisaties zich aanpassen in een steeds complexere wereld en welke gevolgen dat heeft
2. Creatief denken
3. Improvisatietheater

Deel 2: De toolbox
4. En nu… de echte actie!
5. Toolbox voor een algemene sessie
6. Toolbox voor improvisatievaardigheden
7. Toolbox voor het creatief proces

Citaten van deelnemers aan En… Actie!
Literatuur
Bijlage

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        En... Actie!