Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20
, , , , e.a.

10 Onmisbare vaardigheden voor de ambtenaar van de toekomst

E-book Epub met watermerkbeveiliging Nederlands 2014 9789058719720
Verkooppositie 5121Hoogste positie: 388
Direct te downloaden

Samenvatting

De taken van de overheid zijn zeer divers. De samenleving stelt steeds weer nieuwe eisen aan de overheid. Waar de overheid inwoners, ondernemers en andere partijen wil betrekken bij het ontwikkelen van beleid, nemen deze partijen nu ook zelf het initiatief om problemen in de samenleving aan te pakken. Daarbij wordt de hulp van de overheid gevraagd. Dat vraagt elke keer een andere rol van de overheid. Als ambtenaar wil je over alle vaardigheden beschikken die nodig zijn om de verschillende rollen te vervullen.

In dit boek beschrijven we 10 onmisbare vaardigheden van de ambtenaar van de toekomst. Wat houden deze vaardigheden precies in? En op welke wijze kun je deze vaardigheden effectief toepassen? Daarover gaat het in dit boek dat vol staat met praktijkvoorbeelden en praktische tips.

Specificaties

ISBN13:9789058719720
Taal:Nederlands
Bindwijze:e-book
Beveiliging:watermerk
Bestandsformaat:epub
Aantal pagina's:120
Druk:1
Verschijningsdatum:11-11-2014
ISSN:

Lezersrecensies

Wees de eerste die een lezersrecensie schrijft!

Geef uw waardering

Zeer goed Goed Voldoende Matig Slecht

Over Lex Bruijn

Lex Bruijn is organisatieadviseur en trainer bij de Bestuursacademie Nederland. Hij begeleidt organisaties, colleges en teams in veranderingsprocessen en bij het werken binnen een complexe politiek-bestuurlijke context.

Andere boeken door Lex Bruijn

Over Maarten van Diggelen

Maarten van Diggelen is adviseur en trainer op het gebied van HRM. Daarnaast houdt hij zich nadrukkelijk bezig met het versterken van teams. Hiervoor maakt hij onder andere gebruik van Profile Dynamics®, een methodiek die inzicht geeft in drijfveren van mensen, teams en organisaties.

Andere boeken door Maarten van Diggelen

Over Herrick Jellema

Herrick Jellema houdt zich als adviseur en trainer nadrukkelijk bezig met beleidsontwikkeling, burger- en overheidsparticipatie. Daarnaast begeleidt hij teams en organisaties in hun ontwikkeling, onder andere via het Overheidsontwikkelmodel en Profile Dynamics®.

Andere boeken door Herrick Jellema

Over Ellie Potiek

Ellie Potiek werkt als allround adviseur, coach en verbinder. Wat mensen echt beweegt, de wereld tussen wens, droom en werkelijkheid, staat bij Ellie centraal. Zoeken naar nieuwe energie, inspiratie, mogelijkheden en perspectieven is waar het in de aanpak van Ellie om draait.

Andere boeken door Ellie Potiek

Over Helga Witjes

Helga Witjes was jarenlang organisatieadviseur en trainer bij de Bestuursacademie Nederland. Zij is de grondlegger van het Overheidsontwikkelmodel en heeft organisaties begeleid bij de toepassing van dit model. Momenteel is zij wethouder in de gemeente Lingewaard.

Andere boeken door Helga Witjes

Inhoudsopgave

1. Argumenteren
Maarten van Diggelen
2. Beïnvloeden
Herrick Jellema
3. Netwerken
Ellie Potiek
4. Onderhandelen
Maarten van Diggelen
5. Onderzoeken
Helga Witjes
6. Overtuigen
Lex Bruijn
7. Presenteren
Herrick Jellema
8. Procesbegeleiden
Ellie Potiek
9. Regisseren
Lex Bruin
10. Verbinden
Lex Bruin

Over de auteurs
Over de Bestuursacademie

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        10 Onmisbare vaardigheden voor de ambtenaar van de toekomst