Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20

Geld verdienen met sociale media

E-book Epub met watermerkbeveiliging Nederlands 2011 9789077881989
Verkooppositie 2761134 dagen in de top 100
Direct te downloaden

Samenvatting

Wanneer u met uw klanten wilt communiceren kunt u met sociale media wel degelijk geld verdienen. Hoe u dat kunt doen, leest u in dit handige boek boordevol praktische tips en cases.

Sociale media hebben internet veranderd van een los eilandenrijk in een online ecosysteem waarin iedereen met iedereen communiceert. Blijf niet aan de zijlijn staan en neem deel aan alle discussies. Wijs met uw verhalen mensen online de weg naar uw voordeur, zodat ze online ook over u gaan praten.

Marketingexpert Cor Hospes is een autoriteit op het gebied van guerrillamarketing en (online) storytelling. Als adviseur van Tsue helpt hij ondernemingen bij guerrillamarketing- en socialemediacampagnes, en bij het ontwikkelen van storytelling. Meer weten over zijn ideeën? Lees dan zijn boeken 'Guerrillamarketing, nieuwe sluiproutes naar het hart van u klant' en 'Alle 13 goed, de beste online marketingtools'.

Specificaties

ISBN13:9789077881989
Taal:Nederlands
Bindwijze:e-book
Beveiliging:watermerk
Bestandsformaat:epub
Aantal pagina's:144
Druk:1
Verschijningsdatum:17-2-2011

Expertrecensies (1)

Marion Duits | 10 november 2011
Anno 2011 moét u als bedrijf of zelfstandige wel inspelen op de steeds verder ontwikkelende trend van sociale media. Ongeacht leeftijd, opleidingsniveau of geslacht: uw klant 'twittert, 'Hyvet' en 'Facebookt' er driftig op los. Maar wat als u zich nog niet eerder in deze nieuwe marketingtools hebt verdiept?Lees verder

Lezersrecensies

4.1 van de 5
20 stemmen
9
6
3
2
0

Geef uw waardering

Zeer goed Goed Voldoende Matig Slecht

Interviews en artikelen (2)

interview
Cor Hospes: ‘Business as usual wordt het niet meer, met dank aan social media’
Ben Kuiken 23 februari 2011 Social media zijn hot! Wie nu nog niet op Twitter, Facebook of LinkedIn, zit, telt niet meer mee. Maar wat kun je als bedrijf eigenlijk met social media? Kun je er bijvoorbeeld geld mee verdienen? En zo ja, hoe doe je dat dan? Guerrilla-marketingexpert Cor Hospes schreef het vrolijke en praktische boekje Geld verdienen met sociale media.
podcast
Cor Hospes over sociale media
Ben Kuiken 15 februari 2011 ‘De vijf stappen om rijk te worden met social media bestaan niet.’ Omdat Cor Hospes ervan overtuigd is dat je er toch geld mee kunt verdienen, schreef hij Geld verdienen met sociale media. In gesprek met M&L geeft hij wat tips maar legt vooral uit wat voor houding hiervoor nodig is. ‘Unlearn what you have learned.’
Alle interviews en artikelen (2)

Over Cor Hospes

Cor Hospes is creatief directeur van het bureau Merkjournalisten, dat merken en mensen helpt beter te worden in het vertellen van goede verhalen. Cor schreef verschillende bestsellers over contentmarketing, storytelling en sociale media. Hij is een internationaal vermaard spreker. Cor was ruim 20 jaar zelfstandig journalist en copywriter. Hij schrijft regelmatig voor Frankwatching en andere (internationale) blogs. Ook adviseerde hij tal van bedrijven, multinationals, organisaties en (overheids)instanties.

Andere boeken door Cor Hospes

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        Geld verdienen met sociale media