Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20

8erlijk Management

In 8 simpele stappen van worstelend manager naar succesvol leider

E-book Epub met watermerkbeveiliging Nederlands 2016 9789082028249
Direct te downloaden

Samenvatting

It's a dirty job, but somebody's got to do it! roept Guido Thys in dit boek uit.

Zijn indringende vraag "bent u nog steeds bezig met de klassieke 19de-eeuwse managementaanpak en -instrumenten, of hebt u zich aangepast aan de 21ste eeuw?" wordt immers niet altijd even gunstig onthaald.

"Alles moet anders!" roepen managers tegen hun organisatie. Dat ze de zaken zelf ook anders moeten aanpakken, komt echter zelden of nooit ter sprake. Ten onrechte, schrijft Guido Thys, management is geëvolueerd van de oplossing voor problemen naar de oorzaak ervan. Managen is een klotejob geworden: managers zijn nergens populair en leiden aan werkdruk, stress en burn-outs.

Management (à la mba) is niet meer van deze tijd. Het is links en rechts ingehaald en loopt hopeloos 8er. Klanten weten het en klagen 360 graden in de rondte. Medewerkers weten het en schreeuwen het van de daken. Aandeelhouders weten het maar houden het stil.

Meer dan ooit hebben organisaties kaders, leiderschap en gezond verstand nodig. Niemand kan deze rol beter op zich nemen dan u, de manager van nu.

Dit boek biedt u, na een niet altijd even prettig lezende analyse, praktische handreikingen op de 8 punten waarop management 8er loopt. Met het bijbehorende denkboek kunt u zelf aan de slag. Weer de juiste meesters dienen, de focus op de juiste plek leggen, uzelf niet meer buitenspel zetten, echte waarde creëren, de status quo vervangen door een flow, onderscheid in plaats van conformiteit opzoeken, utopieën inruilen voor realisme en allerhande foute instrumenten de deur uitgooien.

Specificaties

ISBN13:9789082028249
Taal:Nederlands
Bindwijze:e-book
Beveiliging:watermerk
Bestandsformaat:epub
Aantal pagina's:133
Druk:1
Verschijningsdatum:1-4-2016
Hoofdrubriek:Leiderschap

Lezersrecensies

5.0 van de 5
1 stem
1
0
0
0
0

Geef uw waardering

Zeer goed Goed Voldoende Matig Slecht

Over Guido Thys

Guido Thys is bedrijfsverloskundige: hij helpt zijn klanten bij het ter wereld te brengen van waarde voor hun klanten, medewerkers en aandeelhouders. Hij heeft één grote passie: het creëren van waarde voor klanten. Hij is auteur van diverse bestsellers w.o. 'Doorpakken', 'Klanten wegjagen' en 'Wake-up call'. Hij is één van de meest gevraagde en gewaardeerde sprekers in Nederland.

Andere boeken door Guido Thys

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        8erlijk Management