Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20

De Cyclus. Bron van wijsheid en inspiratie.

E-book Epub met watermerkbeveiliging Nederlands 2018 9789090308906
Verkooppositie 5668Hoogste positie: 425
Direct te downloaden

Samenvatting

- Ontdek universele en tijdloze wetten voor groei, creatie en leiderschap
- Zie hoe westerse en oosterse levensfilosofieën elkaar aanvullen en versterken
- Leer om op een manier naar je leven te kijken die bijdraagt aan geluk en succes
- Ervaar een doorbraak in bewustwording, begrip en vertrouwen
- Vind inspiratie om nieuwe keuzes te maken en stappen te zetten op jouw weg

'De Cyclus' is een visie op persoonlijk leiderschap die ons uitnodigt om met nieuwe ogen te kijken naar hoe we met onszelf en onze omgeving omgaan. Het draagt wezenlijk bij tot een beter begrip van onszelf en de omstandigheden waarin we ons verkeren. Dit is het eerste boek dat de essentie van zowel oosterse levensfilosofieën vervat als een allesomvattende visie op het leven, mens-zijn en persoonlijk leiderschap.

'De Cyclus' laat ons zien hoe de natuurlijke cyclus verloopt van alles wat leeft en leert ons vertrouwen op het natuurlijke verloop van dingen. Met de vele gezichten die dit boek brengt, ontvouwt een ogenschijnlijke complexe wereld zich tot een eenvoudig model van groei en creatie en vinden we innerlijke rust in een wereld die continu in beweging is.

De combinatie van heldere teksten en tientallen illustraties maken het boek zeer toegankelijk en ondersteunen je om het beeld te krijgen van de natuurwetten en principes die bepalend zijn voor de kwaliteit van ons leven. Het boek biedt praktische suggesties om 'De Cyclus' direct in je leven te kunnen toepassen.

Ontdek wat dit leiderschapsinstrument voor jou kan betekenen.

Specificaties

ISBN13:9789090308906
Taal:Nederlands
Bindwijze:e-book
Beveiliging:watermerk
Bestandsformaat:epub
Aantal pagina's:228
Druk:1
Verschijningsdatum:10-4-2018
ISSN:

Lezersrecensies

Wees de eerste die een lezersrecensie schrijft!

Geef uw waardering

Zeer goed Goed Voldoende Matig Slecht

Over John Schrederhof

John heeft In de afgelopen 19 jaar het voorrecht gehad om als coach en facilitator zo’n 18000 mensen uit 28 landen te begeleiden in een proces van persoonlijke ontwikkeling en in het verwezenlijken van voor hen belangrijke verlangens. Mensen met verschillende geloofsovertuigingen en achtergronden en werkzaam in alle denkbare beroepsgroepen, van wetenschappers, kunstenaars en advocaten tot psychologen, artsen en acteurs. Door hun verhalen heeft hij kennis genomen van hun persoonlijke geschiedenis, een verleden waar zowel vreugdevolle als minder prettige of zelfs traumatische gebeurtenissen deel van uitmaakten. Een aantal van hen deelden over pijnlijke gebeurtenissen als pesten, verlies van een dierbare, incest, verkrachting, ernstige ziektes, ongevallen en zelfs moord. Sommigen waren slachtoffer in dergelijke situaties, anderen dader. In het persoonlijk begeleiden van deze mensen heeft hij de unieke kans gekregen om te leren wat mensen bewust en onbewust drijft in het leven. Door dit werk heeft hij ontdekt wat maakt dat iemand gelukkig en succesvol door het leven gaat en wat hem of haar daarvan weerhoudt. Hij heeft ervaren en gezien dat iemands persoonlijke geschiedenis niet in de weg hoeft te staan om vrijheid, innerlijke rust en vervulling te ervaren. John heeft vier jaar in Zuidoost-Azië gewoond en gewerkt en verschillende aspecten van de oosterse cultuur aan den lijve kunnen ondervinden. Daar heeft hij ervaren en gezien welke impact oosterse filosofieën op de mens hebben en welke facetten van de westerse en oosterse levensfilosofieën universeel, uniform en aanvullend zijn. De begeleiding van mensen van over de hele wereld en zijn persoonlijke ervaringen in het Westen en het Verre Oosten hebben de basis gelegd voor een visie op persoonlijk leiderschap die hij de Cyclus heeft genoemd. Deze visie vervat de essenties van zowel westerse als oosterse levensfilosofieën, als samenhangende en onlosmakelijke delen van een groter natuurlijk geheel, een allesomvattende visie op mens-zijn, leiderschap en leven. 'Ik ben heel blij en dankbaar dat ik met de publicatie van dit boek mijn visie op persoonlijk of innerlijk leiderschap met jou kan delen. Ik wens je veel inzicht en inspiratie bij het lezen van dit boek en hoop dat het wezenlijk bijdraagt aan jouw levensgeluk!'

Andere boeken door John Schrederhof

Inhoudsopgave

Voorwoord
Inleiding

De Cyclus en creatie
De Cyclus en valkuilen
De Cyclus en communicatie
De Cyclus en kernkwaliteiten
De Cyclus en keuzemogelijkheden
De Cyclus en dagrituelen
Tegenpolen in harmonie verenigd

De Cyclus en persoonlijke ontwikkeling
De Cyclus en relaties
De Cyclus als symbool
Persoonlijk leiderschap

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        De Cyclus. Bron van wijsheid en inspiratie.