Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20

Creëer je eigen succes

zakelijk & privé

E-book Pdf met watermerkbeveiliging Nederlands 2020 9789090335223
Verkooppositie 2572
Direct te downloaden

Samenvatting

Wil je meester worden over het creëren van je eigen succes? Wil je jezelf op persoonlijk en/of zakelijk vlak ontwikkelen? Ben je toe aan direct en duurzaam succes en geluk in je leven?

In 2011 schreef ik mijn eerste boek “Creëer je eigen Succes”, in 2020 heb is hier een interactief E-book van gemaakt. Wat zijn de succesfactoren en hoe pas je die doelgericht toe? Het E-book daagt je uit om aan jezelf te werken.

In het boek staan ook interviews met bekende Nederlanders, ondernemers, coaches en andere professionals, die een schat aan praktische tips geven, over hoe je je eigen succes kunt realiseren.

Je kunt tijdens het lezen in het interactieve E-book jouw leer- en actiepunten zelf invullen.

Specificaties

ISBN13:9789090335223
Taal:Nederlands
Bindwijze:e-book
Beveiliging:watermerk
Bestandsformaat:pdf
Aantal pagina's:228
Uitgever:Rob van Dort
Druk:1
Verschijningsdatum:30-7-2020

Lezersrecensies

Wees de eerste die een lezersrecensie schrijft!

Geef uw waardering

Zeer goed Goed Voldoende Matig Slecht

Over Rob van Dort

Rob van Dort (1965) werd geboren in een ondernemersgezin te Hilversum. Zelf bleek hij op jonge leeftijd al uiterst succesvol in de verkoop en deed een brede ervaring op in verkoop- & salesmanagementfuncties in de agri-business, de bouw, de makelaardij, de techniek en zakelijke dienstverlening. In 1995 realiseerde Rob zijn eerste droom en startte als zelfstandig ondernemer. Al 16 jaar is hij de trotse eigenaar van Success Centre Nederland, waarvan uit hij mensen & organisaties helpt om direct & blijvend succesvol te zijn. Dit leidt bij relaties tot zelfvertrouwen, verkoopbevordering, Nieuw Leiderschap, effectief communiceren, de juiste persoon op de juiste plaats en winstoptimalisatie. 'Creëer je eigen Succes' is het eerste boek van de hand van Rob van Dort. Hiermee heeft hij zijn tweede droom gerealiseerd. Sinds februari 2012 is Rob ook internationaal doorgebroken met Talentenprofielen + Success Coaching & Training waardoor hij ook zijn derde droom heeft gerealiseerd om 'International Success Coach' te zijn.

Andere boeken door Rob van Dort

Inhoudsopgave

Voorwoord
Inleiding

1. Reflectie
2. Drempels
3. Succesfactoren
4. Praktische tips
5. Resultaten
6. Creëer je eigen succes
7. Over de schrijvers

Alle 100 bestsellers

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        Creëer je eigen succes