Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20

De zeven regels van meneer Reimers

De hotelier over gastvrijheid, ondernemen en goed fatsoen

E-book Epub met watermerkbeveiliging Nederlands 2016 9789461261960
Direct te downloaden

Samenvatting

Meneer Reimers neemt geen blad voor zijn mond. Keurig in het pak, altijd voorzien van een pochet en een kleurrijke bril, vertelt de strenge maar innemende hotelier hoe het hoort.

In dit boek beschrijft meneer Reimers de zeven regels waar hij zijn carrière aan te danken heeft. Hij legt uit waarom het zo belangrijk is om met twee woorden te spreken en op tijd te komen, maar ook dat de kassa altijd moet rinkelen. De regels gelden altijd en voor iedereen, of je nou hotelier of kapper, secretaresse of manager bent.

'Kom je binnen in een winkel, word je begroet met: "Hallo". Als ik dat hoor, ben ik meteen chagrijnig. Zijn wij samen naar school geweest, hebben wij samen geknikkerd? Niet? Dan is het gewoon "Dag meneer".'

Willem Reimers is bekend als sidekick van chef-kok Herman den Blijker in televisieseries als Herrie in het hotel. Hij studeerde cum laude af en werkte jarenlang in Zwitserse tophotels. In Nederland was hij directeur van onder meer het Sofitel in Den Haag en vijfsterrenhotel The Grand in Amsterdam. Zijn verhaal is opgetekend door Ria Harmelink, journalist en auteur.

Specificaties

ISBN13:9789461261960
Taal:Nederlands
Bindwijze:e-book
Beveiliging:watermerk
Bestandsformaat:epub
Aantal pagina's:128
Druk:1
Verschijningsdatum:30-8-2016

Expertrecensies (1)

De zeven regels van meneer Reimers
Martijn Anderson | 19 oktober 2016
Wie met- en voor mensen werkt en zich wil laten inspireren, of dat nou in de automotive branche, de zorgsector of een kapsalon is, kan veel inspiratie halen uit de hospitality industrie. Het lezen van De zeven regels van meneer Reimers, opgetekend uit de mond van een doorgewinterde hospitality veteraan zoals meneer Reimers, is dan ook een aanrader.Lees verder

Lezersrecensies

5.0 van de 5
4 stemmen
4
0
0
0
0

Geef uw waardering

Zeer goed Goed Voldoende Matig Slecht

Interviews en artikelen (1)

preview
Preview - De zeven regels van meneer Reimers
Ria Harmelink 12 september 2016 Het boek De zeven regels van meneer Reimers komt niet zomaar uit de lucht vallen. Zijn dik vijftigjarige carrière als hotelier leverden hem een schat aan ervaring op. Op geheel eigen wijze deelt hij zijn zienswijze over goed ondernemerschap. Een preview.
Alle interviews en artikelen (1)

Over Ria Harmelink

Ria Harmelink werkte jarenlang bij Kluwer als redacteur en journalist, onder meer voor het voormalige tijdschrift Elan, magazine voor directeuren en commissarissen. Sinds 2001 werkt Harmelink als zelfstandig professional. Ze schrijft voor verschillende tijdschriften op het gebied van marketing, sales, farmacie en management en ze is eindredacteur van verschillende magazines. Harmelink is auteur van de boeken 'De baas de baas' en 'Seks op het werk'.

Andere boeken door Ria Harmelink

Inhoudsopgave

MENU

VOORGERECHTEN
Voorwoord
Inleiding

HOOFDGERECHTEN
Regel 1 - Gastvrijheid is geen luxe maar noodzaak
Regel 2 - De beste zet is de omzet
Regel 3 - Je moet altijd voor een tien gaan
Regel 4 - Een goede baas geeft het goede voorbeeld
Regel 5 - Wees niet bang voor tradities en niet voor trends
Regel 6 - Met 'nikserigheid' kom je er niet
Regel 7 - Een T-shirt is ondergoed

NAGERECHT
Over meneer Reimers

Managementboek TOP 5

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        De zeven regels van meneer Reimers