Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20

De schijn regeert

Columns

E-book Epub met watermerkbeveiliging Nederlands 2022 9789461853264
Direct te downloaden

Samenvatting

Een welkome verzameling van Roderick Veelo’s kritische en spraakmakende beschouwingen. In het schrijversdebuut van Veelo is niets wat het lijkt. Hij gaat met het fileermes door alles wat er onecht is in Hilversum, Den Haag en elders bij de spraakmakende menigte.

Roderick Veelo is een bekend gezicht in de Nederlandse media. Sinds 1992 werkte hij bij diverse omroepen, waaronder de NOS, VARA en RTL Z. De afgelopen zes jaar ontwikkelde Veelo zich daarnaast tot een zeer succesvol columnist, in onder andere De Telegraaf. In zijn columns stelt hij schijnvertoningen en hypocrisie aan de kaak in de politiek, het bedrijfsleven en de journalistiek.

Nooit eerder verschenen zijn stukken in boekvorm. Met het uitbrengen van De schijn regeert komt Veelo tegemoet aan de wens van een trouwe lezersschare.

Veelo hekelt in 'De schijn regeert' onder meer de heldenrol die U2-zanger Bono zichzelf aanmeet als strijder tegen armoede en sociaal onrecht, maar tegelijkertijd z’n vermogen onderbrengt in belastingparadijzen.

Hij vraagt zich af waarom multinational Unilever hoog van toren blaast over mensenrechten, maar in alle talen zwijgt over executies in Iran waar het zeep en tandpasta mag maken. En wat bedoelen woke-activisten met inclusief en rechtvaardig als zij de mensheid opdelen in goede en verkeerde huidskleuren? En hoe combineren instellingen en bedrijven deze opdeling met hun pretentie mensen te verbinden?

Specificaties

ISBN13:9789461853264
Taal:Nederlands
Bindwijze:e-book
Beveiliging:watermerk
Bestandsformaat:epub
Druk:1
Verschijningsdatum:17-6-2022
ISSN:

Lezersrecensies

Wees de eerste die een lezersrecensie schrijft!

Geef uw waardering

Zeer goed Goed Voldoende Matig Slecht

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        De schijn regeert