Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20
,

De kracht van persoonlijk leiderschap

Persoonlijk leiderschap: handleiding voor jou

E-book Epub met watermerkbeveiliging Nederlands 2014 9789462544055
Niet meer leverbaar.

Samenvatting

Voordat u stappen vooruit kunt zetten is het noodzakelijk om te weten waar u bent. Daarna kunt u bepalen waar u heen wilt en hoe ju daar komt.

Dit boek helpt u deze dingen te doen. Ook krijgt u hulpmiddelen aangereikt om het maximale uit uw talent te halen. Zodra u weet waar uw talenten liggen, kunt u leren hoe u deze in teamverband gebruikt. Hoe zorgt u dat u een vloeiende samenwerking als team hebt en ondertussen uw persoonlijke aandeel kunt bijdragen? Als u doorkrijgt hoe teams functioneren wordt dit een stuk gemakkelijker.

Wanneer u de eerste stappen vooruit hebt gezet en groeit in leiderschap, krijgt u ook meer invloed op uw omgeving. Hoe gaat u hiermee om? En wat gaat uw rol betekenen op de lange termijn? De laatste hoofdstukken geven stappen over hoe u met leiderschap kunt omgaan en u zich kunt onderscheiden: ‘gaan voor goud’ hebben wij dit genoemd.

Specificaties

ISBN13:9789462544055
Taal:Nederlands
Bindwijze:e-book
Beveiliging:watermerk
Bestandsformaat:epub
Aantal pagina's:78
Druk:2
Verschijningsdatum:1-12-2014
Hoofdrubriek:Leiderschap
ISSN:

Lezersrecensies

5.0 van de 5
1 stem
1
0
0
0
0

Geef uw waardering

Zeer goed Goed Voldoende Matig Slecht

Over Robbert Gorissen

Wie is Robbert Gorissen? Robbert is een fan van het leven. Na zelf een aantal uitdagingen overwonnen te hebben, vond Robbert het tijd een studie te volgen over leiderschap in Sydney (wat een uitdaging was met zijn dyslexie)! Teams van 50, 100 of 250 man leiden is hem niet vreemd. Daarna is Robbert aan de slag gegaan als coach en heeft hij zich in de tussentijd verder ontwikkeld in leiderschap en coaching. Robbert is getrouwd met Ellen en samen voeden ze 3 kinderen op. Robbert is eigenaar van de Robbert Gorissen Company. Naast zijn eigen bedrijf werkt Robbert ook parttime als docent economie op een middelbare school in Rotterdam.

Andere boeken door Robbert Gorissen

Over Jan van Baardewijk

Jan van Baardewijk (1990) is teamtrainer en spreker in de zorg. Na zijn studie als bedrijfskundige focuste hij zich op thema’s als leiderschap, samenwerking, communicatie, feedback en anders organiseren. Deze kennis gebruikt hij in trainingen en spreekbeurten in zorg-instellingen, gemeenten en samenwerkingsverbanden. Jan gaf al ruim 100 trainingen aan meer dan 1500 professionals. Zijn manier van werken wordt energiek, fris en inspirerend genoemd. Jan is getrouwd met Annette en samen hebben zij een zoon: Joas.

Andere boeken door Jan van Baardewijk

Inhoudsopgave

Introductie

1. De kracht van authenticiteit
-Authentiek zijn
2. De kracht van jouw doel
-Doelen halen
3. De kracht van talenten
-Talenten ontwikkelen
4. De kracht van teamwork
-Effectief teamwork
5. De kracht van weten wie je bent als leider
-Wie ben jij als leider
6. De kracht van gaan voor goud
-Gaan voor goud

Bronvermelding
Over ons
Verder groeien

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        De kracht van persoonlijk leiderschap