Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20

Van A tot ZZP

Nieuwe editie (PDF-download)

E-book Pdf met watermerkbeveiliging Nederlands 2016 9789491995224
Direct te downloaden

Samenvatting

Het ultieme ondernemersboek voor wie klein wil beginnen. Het aantal zelfstandigen zonder personeel is de afgelopen jaren spectaculair gegroeid; het nadert de 900.000.

Voor de meeste startende, doorstartende of gevestigde zzp’ers schuilt het succes in een heldere visie. En realistische doelstellingen. In een ondernemingsplan waar de bank of private investeerders enthousiast van worden. En niet te vergeten: in creatieve marketing en reclame waarmee vraag wordt gecreëerd en naam wordt gevestigd.

Alle zaken die voor een zelfstandig ondernemerschap van belang zijn komen van A tot Z aan bod. Dit praktische e-boek levert u kennis én inspiratie. Zodat u succesvol van start kunt als ondernemer.

Specificaties

ISBN13:9789491995224
Taal:Nederlands
Bindwijze:e-book
Beveiliging:watermerk
Bestandsformaat:pdf
Aantal pagina's:127
Druk:1
Verschijningsdatum:3-3-2016
Hoofdrubriek:Algemeen management
ISSN:

Lezersrecensies

5.0 van de 5
1 stem
1
0
0
0
0

Geef uw waardering

Zeer goed Goed Voldoende Matig Slecht

Over Bernard van den Berg

Bernard J. van den Berg (1946) is zelfstandig marketingconsultant en publicist. Hij adviseert sinds 1993 ondernemingen op project- en interim-basis bij het ontwikkelen en implementeren van businessplannen en marketingstrategieën voor zowel consumentenartikelen, duurzame gebruiksgoederen als industriële producten. Deed en doet projecten o.a. voor Baobab Reizen, Print Personal DM services, FNV Bondgenoten, Greenpeace, De Hypotheker, Interhome, Viteau, DDMA (voorheen DMSA) en Voogd & Voogd Verzekeringen. Schrijft daarnaast columns en artikelen over marketing en reclame. Voorheen voor DIT Reismanagement (Elsevier) en Sales Management (Kluwer), tegenwoordig voor o.a. het assurantievakblad VVP (Nijgh Periodieken).

Andere boeken door Bernard van den Berg

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        Van A tot ZZP