Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20

Gratis Voorpublicatie IK2 (IK kwadraat) - De beste versie van jezelf

Ontwikkel je hersenen en behaal je doelen met het EFFECT-programma

E-book Pdf met watermerkbeveiliging Nederlands 2015 9797090034268
Niet leverbaar.

Samenvatting

Download nu de gratis voorpublicatie van ´IK2 (IK kwadraat) - De beste versie van jezelf´
Ben je benieuwd naar het nieuwe boek van Margriet Sitskoorn? Lees dan alvast de gratis digitale voorpublicatie. Je ontvangt deze voorpublicatie als pdf.

Over het boek
'IK² - De beste versie van jezelf' laat op een inspirerende, goed toepasbare manier zien hoe je het volledige potentieel uit jezelf kunt halen. De inhoud is geheel geijkt op de huidige prikkel- en stressvolle wereld, die je dwingt nieuwe vaardigheden en eigenschappen te ontwikkelen om je doelen te kunnen behalen.

Margriet Sitskoorn (hoogleraar klinische neuropsychologie en auteur van de bestsellers 'Het maakbare brein' en 'Ik wil iets van jou, jij wilt iets van mij') verbindt in dit boek op haar duidelijke, zo geprezen manier, wetenschappelijke kennis met dagelijkse praktijk en leert je via de methode EFFECT je doelen te bereiken en zowel privé als beroepsmatig succesvol te zijn.

Reis door dit rijke boek vol met inzichten, toepassingen en methodieken en je zult beseffen dat je in staat bent om jezelf - maar ook anderen - te ontwikkelen en te laten bereiken wat je altijd al wilde.

Specificaties

ISBN13:9797090034268
Taal:Nederlands
Bindwijze:e-book
Beveiliging:watermerk
Bestandsformaat:pdf
Aantal pagina's:27
Uitgever:Vakmedianet
Verschijningsdatum:17-11-2015
ISSN:

Lezersrecensies

3.0 van de 5
2 stemmen
1
0
0
0
1

Geef uw waardering

Zeer goed Goed Voldoende Matig Slecht

Over Margriet Sitskoorn

Margriet Sitskoorn is hoogleraar Klinische Neuropsychologie aan Tilburg University. Haar onderzoek richt zich op de relatie tussen hersenen en gedrag, en spitst zich toe op hoe gedrag en omgeving invloed op de hersenen uitoefenen en hoe men op deze manier de emoties, vaardigheden en het gedrag van gezonde mensen en patiënten kan beïnvloeden. Zij is tevens directeur van het NeuroCognitief Centrum Nederland (NCCN). Sitskoorn is een veelgevraagd spreekster en adviseur. Naast haar wetenschappelijke werk schrijft zij voor verschillende bladen, is zij een graag geziene gast bij tv-programma’s zoals de IQ Test. Eerder verschenen van haar hand de bestsellers Het maakbare brein, Passies van het brein en Ik wil iets van jou, jij wilt iets van mij.

Andere boeken door Margriet Sitskoorn

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        Gratis Voorpublicatie IK2 (IK kwadraat) - De beste versie van jezelf