Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20

Voorpublicatie Agile managen - download

Snel en wendbaar werken aan continue verbetering in organisaties

E-book Pdf met watermerkbeveiliging Nederlands 2016 9797090036583
Voormalig top 100Totaal 21 dagen
Niet leverbaar.

Samenvatting

Download nu de voorpublicatie van ´Agile Managen - Snel en wendbaar werken aan continue verbetering in organisaties´
Ben je benieuwd naar dit boek van agility-expert Mike Hoogveld? Lees dan alvast de digitale voorpublicatie. Je ontvangt deze voorpublicatie als pdf.

Over het boek
Een omgeving die steeds sneller en diepgaander verandert. Een markt die dynamisch, complex en onvoorspelbaar is geworden. Het is iets waar iedere organisatie mee te maken heeft. Wie in de toekomst wil blijven bestaan, moet zich vliegensvlug kunnen aanpassen. Steeds meer organisaties zien in dat hun traditionele manier van werken tekortschiet. Het ontbreekt hen aan agility.

In dit boek laat agility-expert Mike Hoogveld zien wat we kunnen leren van slimme start-ups en andere succesvolle innovatieve organisaties. Aan de hand van wetenschappelijke inzichten en praktijkvoorbeelden beschrijft hij hoe je je eigen organisatie agile maakt, door te focussen op continue verbetering. Daarmee geeft hij heel concreet antwoord op die uiterst cruciale vraag waar zoveel organisaties mee worstelen: hoe vergroten we onze wendbaarheid?

- Het eerste Nederlandse boek dat agile management in een breder perspectief plaatst
- Inclusief self assessment, om te achterhalen hoe agile je organisatie op dit moment is

Specificaties

ISBN13:9797090036583
Taal:Nederlands
Bindwijze:e-book
Beveiliging:watermerk
Bestandsformaat:pdf
Hoofdrubriek:Algemeen management
ISSN:

Expertrecensies (2)

Voorpublicatie Agile managen - download
Sjors van Leeuwen | 2 juni 2016
De wereld om ons heen verandert dus moeten we als organisatie ook veranderen. Wie in de toekomst wil blijven bestaan, moet zich vliegensvlug kunnen aanpassen aan de gewijzigde omstandigheden. Veel organisaties ontbreekt het echter aan ‘agility’ en houden teveel vast aan hun traditionele manier van werken. Waardoor ze het vroeg of laat moeilijk krijgen. Dat is de centrale boodschap van Agile Managen.
Lees verder
Voorpublicatie Agile managen - download
Robert Buisman | 2 juni 2016
Binnen organisaties is de term agile een veelgehoorde kreet. Te pas en te onpas wordt het gebruikt. Alle reden voor auteur Mike Hoogveld om met een boek duidelijkheid te verschaffen over wat het wel en niet inhoudt.
Lees verder

Lezersrecensies

4.3 van de 5
8 stemmen
6
0
1
0
1

Geef uw waardering

Zeer goed Goed Voldoende Matig Slecht

Over Mike Hoogveld

Mike Hoogveld is een veelgevraagd spreker en gastdocent op het gebied van toekomstbestendigheid. Op energieke wijze weet hij hierbij wetenschappelijke theorie te vertalen naar concreet bruikbare aanpakken voor de dagelijkse praktijk. Naast zijn werk als adviseur bij het mede door hem opgerichte bureau nlmtd, heeft Mike de afgelopen jaren aan Nyenrode promotie onderzoek gedaan naar de vraag wat succesfactoren zijn van toekomstbestendige organisaties. Ook is hij auteur van diverse bestsellers. Zijn recente boeken (Agile Managen; Denk als een startup) bereikten de nummer 1 en 2 positie van bestverkochte managementboek en werden genomineerd voor Managementboek van het Jaar, OOA Boek van het Jaar en de PIM Literatuurprijs.

Andere boeken door Mike Hoogveld

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        Voorpublicatie Agile managen - download