Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20
, , e.a.

Boekevent - Tools voor ondernemers - dinsdag 22 mei 2012

Vergroot je kansen als ondernemer met tips van experts!

Seminar Nederlands 2012 9787090002879
Uitverkocht

Samenvatting

Download hier meer informatie over het programma en de sprekers!

Datum: dinsdag 22 mei 2012, 13.00 - 16.45 uur
Locatie: Seats2meet, Utrecht

Tools voor ondernemers
Managementboek nodigt u uit voor een sprankelend middagseminar vol inspiratie en gerichte informatie waar u als ondernemer weer mee verder kunt. Entrepreneur en top-spreker Arko van Brakel opent de middag met een bruisende key-note.

Tijdens dit middagseminar krijgt u veel concrete tips, tricks en tools van ondernemers, die toevallig ook nog een boek geschreven hebben. Doe uw voordeel en kom naar dit inspirerende middagseminar boordevol kennis en inspiratie.

Uw investering
De deelnamekosten voor dit middagseminar bedragen € 249,- (excl. btw) per persoon, inclusief consumpties en lunch. Iedere deelnemer ontvangt een boekenset met de meest actuele boeken van alle auteurs ter waarde van
€ 93,30
(incl. btw). Wellicht is een boek reeds in uw bezit? Dan kunt u deze natuurlijk altijd doorgeven aan een collega of relatie.

Bent u bij nader inzien helaas verhinderd? Maak dan gebruik van onze schappelijke annuleringsregeling. Tot twee weken voor aanvang van het boekevent kunt u geheel kosteloos (schriftelijk) annuleren. Pas daarna bent u het volledige bedrag verschuldigd. Uiteraard kunt u zich altijd, zonder bijkomende kosten, laten vervangen door een collega.

Er zijn 60 kaarten beschikbaar. Reserveer daarom nu een plaats.
Als u dat wenst, kunt u zich ook aanmelden via e-mail.

Specificaties

ISBN13:9787090002879
Taal:Nederlands
Bindwijze:seminar
Verschijningsdatum:22-5-2012
Hoofdrubriek:Algemeen management

Lezersrecensies

Wees de eerste die een lezersrecensie schrijft!

Geef uw waardering

Zeer goed Goed Voldoende Matig Slecht

Interviews en artikelen (1)

Week van de Ondernemer
Justin van Lopik 17 april 2012

Over Arko van Brakel

Als ondernemer pur sang, inspirator en ondernemers influencer zet Arko van Brakel aan tot actie. Hij leert zijn publiek om talenten, competenties en gedachten op de juiste manier in te zetten en hierdoor adequaat te reageren op innovatie, disruptie en verandering. Zo wordt zijn publiek weerbaar en wendbaar en wordt hun rol in de toekomst gegarandeerd. De wereld is niet maakbaar – keuzes, gedrag en reacties van individuen, teams en organisaties wel. Never a dull moment met Arko op het podium. Hij gaat energiek, professioneel en authentiek te werk. Empathie en betrokkenheid bij zijn publiek spelen bij Arko een grote rol, want hij wil écht verschil maken. Zijn energie werkt aanstekelijk en creëert een dynamische omgeving met actie en interactie. Meer dan dertig jaar ondernemerschap als internet ondernemer, investeerder en opleider met hoge pieken maar ook dalen en het geven van inmiddels duizenden lezingen, maakt Arko een ervaren professional en spreker met kennis en expertise. Hij koppelt wetenschappelijke inzichten aan talloze praktijkervaringen die hij opdeed als ondernemer, algemeen directeur van leiderschapsinstituut de Baak en als mede-oprichter van het internationale Semco Style Institute, samen met onder anderen Ricardo Semler. Arko richt zich op de ontwikkeling van impact-ondernemerschap bij mens en organisatie. Hij is een veelgevraagd adviseur, spreker, trainer en coach. Zijn boek 'Iedereen ondernemer' was genomineerd voor 'Managementboek van het Jaar 2011’. Zijn nieuwste boek heet “Ondernemen met impact”. “

Andere boeken door Arko van Brakel

Over Judith Webber

Judith Webber prikkelt graag jouw intrinsieke motivatie, ze inspireert je om te kiezen voor waar jij warm voor loopt, zodat je daarmee andere vlammetjes kunt aansteken. Want alleen als mensen echt van binnenuit gemotiveerd zijn, blijven ze duurzaam in beweging, is haar visie. Judith brengt dit vol vuur over als schrijver, business-coach en motiverende spreker. Zie ook www.jazeggenjadoen.nl

Andere boeken door Judith Webber

Over Frans Reichardt

Frans Reichardt is De Klantenluisteraar. Hij helpt bedrijven te werken aan blije klanten en betere resultaten. Hij stimuleert organisaties en hun medewerkers de klant als uitgangspunt te nemen voor hun denken en doen en goed te luisteren naar the voice of the customer. Hij is voorzitter van het Platform voor Klantgericht Ondernemen (PvKO), de vereniging die zich inzet voor een klantgerichter Nederland. Frans Reichardt genoot een brede opleiding in marketing, reclame, PR en voorlichting en adviseerde in dertig jaar honderden kleine, middelgrote en grote organisaties. Als De Klantenluisteraar is hij actief als spreker, trainer/coach & adviseur op het gebied van klantgerichtheid, klanttevredenheid, klantloyaliteit, klantwaarde, customer experience en customer centricity. Hij is een enthousiast en humoristisch spreker. Hij inspireert en motiveert. Hij spreekt in heldere taal en weet zijn boodschap bij een breed publiek indringend over het voetlicht te brengen.

Andere boeken door Frans Reichardt

Inhoudsopgave

12.30 uur
U bent van harte welkom voor de inlooplunch

13.00 uur
Iedereen ondernemer! door Arko van Brakel

Arko's missie in het leven is het stimuleren van ondernemerschap en innovatie. Hij is op kleine schaal actief als investeerder en is een veelgevraagd adviseur, spreker, trainer en coach. Tijdens zijn openingssessie belicht hij de uitdagingen waar u als ondernemer nu voor staat. Inspiratie verzekerd!

13.45 uur
Kies en ze kiezen jou door Judith Webber

14.25 uur
Zakelijk netwerkendoor Rob Tol

15.05 uur
Social networking break

15.20 uur
De Gunfactor door Michiel Cobben

16.00 uur
Business blunders door Frans Reichardt

16.40 uur
Afsluiting & social networking borrel

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        Boekevent - Tools voor ondernemers - dinsdag 22 mei 2012